SILEDŽIJE MALTRETIRAJU GLASAČE: Pomamljeni rmpalija brutalno pretukao kandidatkinju SNS-a u Kotraži i to ispred biračkog mesta!

Autor: Republika

Vesti

16.12.2018

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Luković, kandidatkinja za odbornika sa liste SNS u Lučanima brutalno je napadnuta jutros ispred biračkog mesta 25 u Kotraži. Nepoznati muškarac pokušao je da spreči Lukovićevu da glasa i fizički nasrnuo na nju, svom silinom udarivši je u predelu leđa!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Danijela Luković je zaustavljena na samom ulasku na biračko mesto gde je siledžija prvo počeo da viče na nju da bi je zatim i krvnički udario u predelu leđa.

Siledžija koji od otvaranja glasačkog mesta stoji ispred biračkog mesta, presreće i maltretira  birače, zahtevajući da ih legitimiše.

On je dočekao je Danijelu uz psovke i povike "Ko si ti? Odakle si ti? Šta radiš tu?!" Zatim je u naletu besa fizički nasrnuo na nju i brutalno je udario.

Kako saznajemo Danijela Luković napad je prijavila policiji.

Očevici tvrde da je čitava scena delovala zastrašujuće. Kako tvrde, napadač nije meštanin, pošto se u selu svi dobro poznaju.

- Danijelu Luković poznajemo, međutim ovog rmpaliju vidimo prvi put u životu - ističu oni.

Prema tvrdnjama meštana Danijelin napadač čini grupu od desetak siledžija koji od otvaranja biračkih mesta maltretiraju birače, presreću ih prilikom odlaska na glasanje.

Ističu da je Kotraža mesto u kojem se svi dobro poznaju i da su siledžije došle sa strane očigledno u nameri da izazovu haos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading