Terorista u zabludi: Rat OVK je bio čist i svet?!

Autor: Republika

Vesti

12.12.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer privremenih prištinskih institucija i terorista Oslobodilačke vojske Kosova, Ramuš Haradinaj, oglasio se povodom sve učestalijih poziva Specijalnog suda njegovim saboracima, bivšim pripadnicima te terorističke organizacije, porukom da niko nema pravo da sramoti Kosovo, da se krije, spreči ili izbegne pravdu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

Zločinca koji tek treba da odgovara za ono što je učinio tokom rata na Kosovu, gde su kršenje međunarodnog prava podstakli i sprovodili Evropska unija i SAD, što bombardovanjem Jugoslavije, što kroz delovanje OVK, nije bilo sramota da na svom Fejsbuk profilu napiše:

- Rat OVK bio je čist i svet, i to je dokazano.


- Svedočenje u Specijalnom sudu o tome kolika je naša žrtva za vladavinu prava predstavlja izazov na našem putu napred, koji ćemo prevazići i učiniti ga jedinstvenim i jačim - napisao je Haradinaj.

Saborcima je poručio i da će prištinske institucije biti uz njih i pružiti im svu neophodnu pomoć u zaštiti zakonitosti. Terorista takođe nije bilo sramota da navede i kako su oni, u stvari, žrtve - iako su se bavili kriminalnim radnjama za vreme rata.


Poručio i da niko ne treba da misli i veruje da je, kako je rekao, "ova zemlja osuđena na propast", te dodao da su ti pozivi za saslušanje "želja da se zadovolje interesi onih koji su izgubili rat, a danas ugrožavaju mir i stabilnost u regionu".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Jovan

12.12.2018 10:47

Ko o cemu, Haradinaj o postenju

Bane

12.12.2018 10:51

Odgovaraćete vi za žutu kuću i za ostale zločine, polako!!

Luka

12.12.2018 10:51

Sramotna, skandalozna i jos jedna provokatorska izjava ljudi koji su devedesetih godina ubijali i mucili srpski narod na Kosovu i Metohiji

kaća

12.12.2018 10:53

Sramota je čuti da neko ovako o ratu uopšte govori pogotovo o klasičnom terorizmu.