"Trifunović je Ivani Vučićević nacrtao metu na čelu"

Autor: Tanjug

Vesti

11.12.2018

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene iz Pokreta socijalista danas su najoštrije osudile pretnje i uvrede koje je Sergej Trifunović sa svog tviter naloga uputio direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici televizije Studia B, Ivani Vučićević.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Sergej Trifunović

- Pošto je nedavno predsednicu Skupštine Srbije gospođu Maju Gojković oslovio sa ''fukso'', Trifunović je, ohrabren od strane svojih prijatelja, Đilasa, Jeremića i Obradovića, otišao i korak dalje, pa je gospođu Vučićević nazvao ''lažljiva fukso'' i brutalno joj zapretio - navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, Trifunović je Ivani Vučićević nacrtao metu na čelo i to samo zato što se Ðilasu, Jeremiću i njemu ne dopada politika televizije Studia B i njihov način izveštavanja, a posebno im se ne dopada izrečena istina o njihovim propalim protestima. 

- Očigledno je direktorka Studia B kriva, jer Ðilasu i Jeremiću nisu uspeli protesti, jer ih građani Srbije ne žele na svom čelu, a još manje žele nerede i krvoproliće na ulicama. Neprimereno, bahato i uličarsko ponašanje Sergeja Trifunovića, odraz je politike mržnje i nasilja koju svakodnevno sprovode Jeremić, Đilas i Obradović. Građani Srbije su ponovo imali priliku da vide kako bi se Đilas, Jeremić, Trifunović i ostali dosovci obračunavali sa ženama koje ne misle kao oni, samo kada bi ponovo zavladali Srbijom - navodi se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
sava

11.12.2018 21:17

Kako je moguce da jedan glumac, koji treba da predstavlja kulturu, sebi dopusta ovakve sramotne stvari

korisnicko ime

11.12.2018 21:30

Van svake pameti je to sto Sergej radi. Stvarno sramota.

Tresimesi1

11.12.2018 22:46

Brutalnost i agresiju na ovaj način ne treba dozvoliti,ma o kome se radilo.Osuda javnog mnjenja i na stub srama.

Suzana

11.12.2018 22:50

Sramota,pitala bih ove sto ga podrzavaju,da njihovoj majci ili setri izgovori iovako nesto.Ili izvrsi napad kako bi reagovali.I ovo zena je necije dete sestra.Drzava mora d a reaguje i ovakve stvari zestoko kazni.