Obradovićeva osudila linč novinarke Studija B: Zlostavljanje onih koji misle drugačije mora biti sankcionisano

Autor: Tanjug

Vesti

11.12.2018

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Obradović, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke kritikovala je pojedine predstavnike opozicije zbog uvreda na račun izveštavanja Studija B s protesta u subotu, te pozvala pripadnice opozicije da oštro osude širenje takve vrste mržnje prema ženama.

RepublikaFoto: Tanjug
Marija Obradović

U saopštenju dostavljenom medijima Obradović najoštrije osuđuje neprestane i brutalne uvrede opozicije i "ostalih štićenika Dragana Ðilasa na račun novinarki Studija B Ivane Vučićević i Barbare Životić", dodajući da verbalno i psihičko zlostavljanje koje sprovode nad Ivanom i Barbarom, ali i nad svim ostalim novinarima koji misle drugačije od Dragana Ðilasa i Boška Obradovića, mora biti sankcionisano i zaustavljeno.

- Pozivam i sve žene opozicije u Srbiji da oštro osude i dignu glas protiv mizoginije, odnosno širenja ovakve vrste mržnje isključivo protiv žena. Njihovo ćutanje znači odobravanje reči Sergeja Trifunovića, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, Željka Veselinovića... - poručila je Obradovioć.

Ne zaboravite da je svet pun patnje, ne zbog nasilja zlih ljudi, već zbog ćutanja dobrih, primećuje Obradovicvh i zaključuje da je sramota proganjati i izvrgavati ruglu nekoga jedino zato što ima drugačiji stav.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Nina

11.12.2018 17:05

Napadi i vredjanja najslabijeg pola moraju se zaustaviti i kazniti one koji to cine.Svako ima pravo na svoje misljenje.

maja

11.12.2018 17:10

nasilje mora da bude kaznjeno

maja

11.12.2018 17:10

srbija nije zemlja nasilja!!!

Maja

11.12.2018 17:23

Usled nedostatka intelekta ljudi cesto pribegavaju sili.