ĐILASOV SILEDŽIJA vređa i preti direktorki Studija B!

Autor: Republika

Vesti

11.12.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović ne prestaje da se bruka i niže skandale! Ovoga puta vređao je i pretio voditeljki i direktorki Studija B Ivani Vučićević.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Sergej Trifunović

Ona je u svojoj emisiji Panorama svog gostu, uredniku Informera Draganu Vučićeviću, rekla da je bio pozvan i Sergej Trifunović, kao i Dragoljub Draža Petrović, ali da nijedan nije došao.

Voditeljka je upitala svog gosta da li je "kukavičluk" to što nisu došli, a on njoj je odgovorio da oni nikada neće doći jer "nemaju o čemu da pričaju, i da nemaju ni argumente, a ni činjenice".

- Da li su oni hrabri na Tviteru, ali nisu i kada treba uživo da kažu šta misle? - pitala je ona urednika dnevnih novina, a on joj je odgovorio potvrdno.

Međutim, hrabri Trifunović ponovo je krenuo u napad na svom Tviteru.

 

- Auu... pa vidi ovako plavojko: obzirom da me niste zvali, a lažete bezočno da jeste, ja bih pre rekao da si ti jedna lažljiva fuk*a, nego što sam ja kukavica. No, evo za svaki slučaj: 0605757780. Rado ću doći da vam se naje*em milosne majke - napisao je ovaj džentlmen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
davor

11.12.2018 11:02

Djilas ce pretiti svakom neistomisljeniku jer to mu je jedini nacin da nasiljem dodje na vlast.

Sanja

11.12.2018 11:07

Sram da bude opoziciju.

Lili

11.12.2018 11:07

Djiki i njegova ekipa samo za to i znaju!

Lutak

11.12.2018 11:09

Ovo je zaista prava bruka