DA SE NIJE POSRAMILA? Mirjana Karanović otkrila zašto je POBEGLA SA PROTESTA!

Autor: danas.rs

Vesti

11.12.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirjana Karanović govorila je o subotnjem protestu "Stop krvavim košuljama".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Mirjana Karanović

Ona je istakla da nije govorila zato što su joj organizatori rekli da ima grupa "koje neće doći na protest ukoliko ona na tamo bude govorila" i da njeno prisustvo na protestu nisu želele stranke koje su "učestvovale u protestu, a ne vlast".

Karanovićeva je navela da je protest napustila, iako je bila najavljena kao jedna od govornica, kada je videla stranačke funkcionere. 

Proslavljena dramska umetnica je rekla da se ne seća da li su grupe za koje je rečeno da ne bi došle, predstavljale političke stranke, već da su joj "mladi ljudi koji su organizovali građanski protest protiv nasilja" predočili da postoje grupe koje "prema njoj imaju otpor". 

- Rekla sam: 'U redu, ako sam problem, neću doći', a oni su uzvratili kako žele da dođem, pa sam se na kraju složila i obećala da ću doći - kazala je Karanović. 

Ona je navela da joj je potom rečeno da su organizatori dobili informaciju "da postoje pretnje i da je opasno ukoliko (košarkaški trener Dušan Vujošević) i ona govore na skupu, odnosno da će "grupe" izazvati incidente i da je jedan mladić iz organizacije, "iako mu nije bilo lako", odlučio da oni ne govore. 

Po njenim rečima, shvatila je da to ipak nije građanski skup jer je u drugom redu kolone videla stranačke funkcionere i političke grupe. 

Ona je navela i da su "istovremeno počeli napadi na nju na društvenim mrežama". 

- Meni je sve ovo besmisleno. Besmisleno je da sam ja toliko važna nekim strankama i da sam politička opasnost - kazala je Karanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading