ŠOKANTNE TVRDNJE DRAGANA VUJIČIĆA: Otkrio koliko je ljudi Arkan ubio za DB i šta je za svakog ubijenog dobio na poklon!

Autor:

Vesti

09.12.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujičić u emisiji kod Marića priznao i da je po nalogu Arkana putovao u Crnu Goru da ga prati.

Željko Ražnatović Arkan

Šta je Dragan Vujičić Bego, biznismen koji je bio Arkanov dobar prijetlj rekao o likvidacijama koje je izvršio Ražnatović po nalogu tadašnje Udbe? Koliko je ubistava počinio i šta je dobijao kao nagradu za dobro obavljene poslove?

Koje sve zanimljivosti i do sada nepoznate detalje iz Arkanovog života je otkrio Vujičić? Kako je izgledala jedna neobična pljačka koju je Ražnatović izveo dva puta u istom danu?

Šta je rekao o odnosu Milomira Marića i Željka Ražanovića Arkana? Kojim postupkom je Marić razljutio Arkana i šta je on uradio povodom toga?

Osim toga, saznajte i zašto je Zoran Marjanović bio ponovo uhapšen, zašto su Rama i Haradinaj pokojnici i idioti godine, detalje neobične ljubavne drame u Zemunu, kako Albanci i Hrvati podržavaju Dragana Đilasa i Boška Obradovića?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja potražite u sutrašnjem izdanju Srpskog telegrafa za 10. decembar, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading