Vučić o noćenju opozicije u Skupštini: Ako nisu imali neko bolje mesto i to je dobro, posebno ako su tu i tajkuni!

Autor: Tanjug

Vesti

07.12.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, komentarišući to što je deo opozicije proveo noć u parlamentu, u šali primetio da, ako nisu imali drugo, onda je i to dobro mesto.

RepublikaFoto: Republika
Vučić: Uvek je lepo da se neko zabavlja i zanima, posebno kad "privedete" tajkune koji imaju mnogo para

- Zabavljaju se ljudi. Vidim da su dovodili tajkune na žurku noćas, tako da, ako nisu imali neko bolje mesto i to je dobro mesto. Uvek je lepo da se neko zabavlja i zanima, posebno kad "privedete" tajkune koji imaju mnogo para, mogu i dobru večeru da naprave. Baš lepo. Uvek je dobro, uvek više PDV-a bude u okolnim radnjama, ostane za državu, uvek se tome radujem - rekao je Vučić novinarima u Kragujevcu.

Deo opozicije proveo je noć u parlamentu gde su, u obraćanju novinarima, govorili o amandmanima na budžet i predložene zakone, jer im to, kako su rekli, nije omogućeno u skupštinskoj sali.

Skupština je, inače, danas usvojila predloženi budžet za 2019. godine i u toku je glasanje o zakonima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Tresimesi1

07.12.2018 14:16

Odzvonilo im je.Opozicija na svaki mogući način pokušava da skrene pažnju na sebe, a nije se pomirila sa činjenicom da im je vreme prošlo i da više neće biti na vlasti.

Jeka87

07.12.2018 14:28

Opozicija pokusava da od Skupstine napravi kafe bar.

wera

07.12.2018 14:33

Ako su nocili u skupstini nakon radnog dana, trebalo bi im naplatiti nocenje, upotrebu toaleta i svih benefita koje su koristili.

milab

07.12.2018 14:46

Opozicija se trudi da od Skupstine naprave cirkus.