Brnabić čestitala 159. godišnjicu Trećoj beogradskoj

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.12.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić uputila je čestitku direktoru, profesorima i svim učenicima Treće beogradske gimnazije, povodom obeležavanja Dana škole i 159 godina od osnivanja.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

- Najsrdačnije čestitam ovaj veliki jubilej i važan datum u istoriji vaše škole - navela je Brnabcih dodajući da je Treća beogradska gimnazija primer škole koja je svoj ugled gradila decenijama, zajedničkim radom i zalaganjem svih profesora i učenika. 

- Danas je prepoznata kao škola koja svojim đacima pruža odličnu osnovu za nastavak školovanja i dalje profesionalno usavršavanje, što su upravo najveće i najvrednije investicije za budućnost - istakla je Brnabić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.


Ona je izrazila nadu da će rukovodstvo i svi profesori Treće beogradske gimnazije, u godinama pred nama biti partneri vlade u nastavku reformi obrazovnog sistema. 

- Zajednička odgovornost i cilj svih nas je da podstaknemo mlade da budu hrabri, da se ne plaše da idu u susret promenama, da ih naučimo kako da misle a ne šta da misle. 

Obrazovanje je jedan od temelja održivog razvoja društva, a škole kao što je Treća beogradska gimnazija, već decenijama to potvrđuju i dokazuju, obrazovanjem i negovanjem mladih talenata",poručila je premijerka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading