Predsednik otkrio gnusne poruke - Vučić: Bitanga mi vređa ćerku, a onda pobegne!

Autor:

Vesti

07.12.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umobolna opozicija više ne zna gde udara! Simpatizer opozicije Rajica Panić, jedan od najbližih saradnika Đorđa Višekrune, jednog od predstavnika opozicije, udario je na najgori mogući način na predsednika Srbije Aleksandra Vučića - izvređao je više nego vulgarno njegovu ćerku Milicu (16).

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Milica i Aleksandar Vučić

Predsednik je juče, gostujući u jutarnjem programu TV Pink, pokazao i printskrin tog posta sa Fejsbuka u kojem je napadnut najgorim uvredama.

- To je bilo dok su mu usne kao zgažene trešnje još bile dobre, kao i njegov kravlji jezik, koji je sada dobar samo za gulaš-paprikaš! Od svih musliju-vučića zadržao sam samo Milicu da mi radi felacio i kad sam joj rekao da je najbolja od njih, odgovorila mi je da joj to isto kaže i njen tata i deda i stric i brat! - napisao je Panić.

Foto: facebook.com/printscreen
Tekst potpisa

NA IVICI SUZA

Čitajući tu poruku, predsednik Vučić bio je vidno potresen, jedva se suzdržavao da ne zaplače.

- Od svih Musliju Vučića - ja sam valjda Musliju, pošto je moja majka varala moga oca sa nekim Albancem, pa sam rođen kao Albanac, a ne Srbin. U ovoj poruci se na najgori način vređa moja šesnaestogodišnja ćerka Milica. I za tu bitangu, kada je potraže na adresi, rekli su da je pobegao negde. Pitam, šta biste uradili da vam neko za ćerku tako nešto kaže. Jesam i za tu bitangu ja kriv, i za sve druge - rekao je Vučić.

Foto: facebook.com/printscreen

NAGRADNA FUNKCIJA

Da sve bude gore, umobolnu poruku Panića javno je podržao njegov saradnik Đorđe Višekruna i pritom mu obećao i funkciju kada dođu na vlast.

- Probijena medijska blokada na Pinku, Kurir, Informer... razbijamo strah! Moj najbliži saradnik, gospodin Rajica Panić, sa kojim sam se nedavno sastao u Palati Trijanon, Versaj, Pariz, uspeo je da baci na kolena i psihički rasturi! Sve što si nam obećao, i više, ispunjavaš. Zaslužio si mesto u Vladi Srbije čim naša opozicija sruši diktatora - likovao je Višekruna na svom Fejsbuk profilu.

MOJ STAVSlobodan Milosavljević, demokrata, bivši ministar poljoprivrede

- Bolesno, morbidno, izopačeno... Nemam reč da okarakterišem osobu koja tako nešto može o bilo kojoj osobi da izjavi. Sve što bih rekao je preslabo da opiše gnušanje prema takvim izjavama.

Višekruna pozivao na oružje

  • Ðorđe Višekruna, opozicioni saborac Dragana Ðilasa i Boška Obradovića
  • Više puta pretio smrću predsedniku Vučiću
  • Pozivao na prikupljanje oružja i municije kako bi ubijali predstavnike aktuelne vlasti

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading