POSLE PISANJA REPUBLIKE: "Parking servis" zavrnuo slavinu Đilasovoj firmi - nema više bahaćenja

Autor:

Vesti

06.12.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP "Parking servis" saopštilo je da je danas otkazalo ugovor firmi "Multikom", u vlasništvu Dragana Ðilasa, o korišćenju jednog parking mesta u garaži u Požarevačkoj, jer je utvrđeno da su pregradili deo javne garaže i nezakonito koristili još tri parking mesta.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Kako se navodi, Ugovor o zakupu parking mesta u garaži sa rezervisanim parking mestima "Požarevačka" firmi "Multikom" otkazan je danas.

- Istragom koju je sproveo ''Parking servis'' utvrđeno je da je firma Dragana Ðilasa, ''Multikom'', bespravno koristila tri parking mesta protivno odredbama Ugovora o zakupu - stoji u saopštenju.

Prema ugovoru, koji je ta firma potpisala sa "Parking servisom" pre 10 godina, plaćan je parking za jedno putničko vozilo. 

 

 

- Kompanija ''Multikom'' je bez dozvole ''Parking servisa'' pregradila deo javne garaže zatvorivši protivpožarni put i parkirala je čak četiri vozila. Utvrđeno je da je Dragan Ðilas oteti deo javne garaže koristio i za smeštaj drugih stvari (guma, ormana itd.) - navodi se u saopštenju.

Zbog nepoštovanja odredaba, Ugovor je jednostrano otkazan firmi "Multikom", bez ostavljanja otkaznog roka, dodaju u "Parking servisu".

- Firma ''Multikom'' mora odmah napustiti objekat, isprazniti ga od svih stvari i vozila, a ''Parking servis'' će podneti tužbu za neovlašćeno korišćenje, kao i za naknadu štete. Svako dalje zadržavanje vozila i stvari na tom mestu smatraće se bespravnim i povlačiće pokretanje daljih mera i postupaka - navodi se u saopštenju.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić juče je izjavio da je Ðilas "oteo" deo gradske garaže u Požarevačkoj ulici, a da su službe u Parking servisu tek juče otkrile šta se desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Nela

06.12.2018 13:36

Bilo je i vreme da neko tom tajkunu stane na kraj!

Biljana Đ

06.12.2018 14:10

@Nela - Nela:Ovaj Đilas nije birao sredstva samo je gledao da stekne ličnu korist preko grbače građana.

Ile

06.12.2018 13:38

Pa i dosta mu je bilo.

milab

06.12.2018 13:42

Neko mora da stane na put Djilasovom bahacenju.