Rugaju se Maji Gojković, a one oborile sve rekorde: Četiri poslanice promenile čak 13 stranaka!

Autor: I. Ž.

Vesti

06.12.2018

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je za opoziciju sinonim za političko preletanje predsednica Republičke skupštine Maja Gojković, o svojim "pticama selicama" nerado govore.

RepublikaFoto: youtube.com/ Demokratska stranka Srbije
Sanda Rašković Ivić

Naime, na društvenima mrežama pojavila se fotografija četiri dame iz opozicije - Aleksandre Jerkov, Sande Rašković Ivić, Dijane Vukomanović i Marinke Tepić ispod koje je napisano "Četiri žene - trinaest stranaka".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dijana Vukomanović

Najglasnija među opozicionarkama Marinika Tepić promenila je pet stranaka, pa se postavlja logično pitanje otkud njoj pravo da bilo kome spočitava to isto. Tepićeva je, naime, političku karijeru počela u LDP Čedomira Jovanovića, odatle je prešla kod Nenada Čanka u LSV, pa kod Saše Jankovića, odakle je ubrzo otišla kod Vuka Jeremića u Narodnu stranku, da bi na kraju završila u Savezu za Srbiju Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marinka Tepić

Samo za stranku slabija od nje je Sanda Rašković Ivić, koja je najpre bila u Socijaldemokratskoj partiji u Hrvatskoj, koju je osnovao njen otac Jovan Rašković, pa u Demokratskom centru Dragoljuba Mićunovića, zatim u Demokratskoj stranci Srbije, nakon koje je prešla kod Jeremića u Narodnu stranku.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aleksandra Jerkov

Dve stranke su promenile i Dijana Vukomanović, koja je iz SPS Ivice Dačića prešla u Narodnu stranku i Aleksandra Jerkov, koja je iz LSV otišla u Demokratsku stranku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

06.12.2018 19:42

Ove su postale nezasite politike ali para. Menjale se kao ciganin konje. Svaka im cast.