Deset godina parkirao za džabe! Evo šta kaže direktor Parking servisa o Đilasovom bahatom ponašanju

Autor:

Vesti

05.12.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OsnivaČ Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Dragan Đilas dok je uvaljivao Beograd u dugove uspeo je svojim malverzacijama da ošteti i JKP "Parking sevis".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Andrija Čupković

Naime, Đilas se nije libio da deset godina svoje vozilo parkira na četiri mesta, a da plaća samo jedno, što znači da je Parking servis debelo oštetio dok je ispunjavao svoje hirove.

Osim toga, Đilas je ograđujući parking mesta zauzeo i protivpožarni put zgrade u kojoj se parking nalazi, a kako će Parking služba postupiti povodom uzurpacije Dragana Đilasa, rekao nam je direktor Parking servisa Andrija Čupković:

 

 

- Dao sam nalog da se sprovede istraga u okviru preduzeća i da se odmah oslobodi protiv požarni put koji se mora koristiti samo kao put za izlazak vozila u slučaju vanrednih situacija. Niko nikada ni jedna firma, niti jedan pojedinac, pa ni multikom, a ni Dragan Đilas neće uzurpirati saobraćajnice u okviru naših garaža dok sam ja direktor - rekao je direktor Parking servisa Andrija Čupković i zaključio da je to nedopustivo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
branko

05.12.2018 13:36

Ma to su sitnice sta je sve on radio i kako je radio.

nikola

05.12.2018 13:41

Ponašao se kao da je čitava zemlja njegova.

nikola

05.12.2018 13:42

Makar pred bogom smo svi isti.Dosta vise nedodirljivih,bahatih.

Boško J

05.12.2018 14:00

Ima li iko u Srbiji da ga ovaj Đilas nije oštetio.