Gojkovićeva mu sasula istinu u lice: Trifunović ne dobija uloge, pa se okrenuo političkoj karijeri!

Autor: Tanjug

Vesti

04.12.2018

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović, politički aktivan u okviru Saveza za Srbiju, obratio se predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković neprimerenim rečnikom u obraćanju bilo kojoj ženi, a Gojković danas kaže da neće podneti tužbu zbog njegovog uličarskog i prostačkog istupa, jer "neće da pravi heroja od nevaspitanog čoveka".

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Maja Gojković

- Iz Saveza za Srbiju niko nije osudio, nisu žene, jer verovatno stoje iza programa koji se odnosi na ravnopravnost žena i borbu protiv nasilja, a ovo je deo njihovog programa. Podsetiću vas da je (Željko) Veselinović bio donedavno koordinator Saveza koji je predlagao da siluju predsednicu vlade Anu Brnabić, a danas je to Boško Obradović - rekla je Gojković i dodala da je "ovo sada nešto novo".

Kaže da Trifunovića, koga je nazvala perjanicom Saveza za Srbiju, ne poznaje i da je on iz čista mira napisao za nju da je "fuksa, ali i da nije ljudsko biće" što, kaže Gojković, izgleda raduje poslanice tog saveza. 


- Juče sam ih pozvala, i Dijanu Vukomanović i Sandu Rašković Ivić, i Mariju Janjušević, Mariniku Tepić, Aleksandru Jerkov, Godranu Čomić, Maju Videnović da osude ovakvo ponašanje, da se ograde od ovih ljudi...da izbace takve ljude iz svoje organizacije - rekla je Gojković. 

 

 


Na konstataciju da se to nije desilo sa Željkom Veselinovićem, Gojković je rekla da je razlog tome što se oni zapravo slažu sa prostaklukom, uvredama i pretnjama. 
 

 

 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

- Uostalom, stojimo u kabinetu gde su čelnici predvođeni Marijom Janjušević, Boškom Obradovićem i Srđanom Nogom upravo pribegli pre godinu dana nasilju, i verbalnom i fizičkom. Udarili su me upravo u ovom kabinetu. I oni ćute - rekla je Gojković. 

Ona dodaje da na sve to ćute i novinari koji su, kako kaže, za mnogo manje stvari pravili serijale, gostovale su im i političarke koje "danas podržavaju Sergeja Trifunovića u njegovom vrhunskom prostakluku". 

Kaže i da je Trifunović sam sebe uvredio svojim političkim delovanjem. 

- Juče sam rekla da je on sasvim solidan glumac i želim mu da konačno napravi neku dobru ulogu u filmu ili u nekoj predstavi, jer se očigledno nalazi u stvaralačkoj krizi, pa je pribegao političkoj karijeri - rekla je Gojković. 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

A, povodom sednice na kojoj je opozicija juče gotovo sve vreme stajala i držala transparente, predsednica skupštine kaže da "kako se obraćaju glasačima, tako i prolaze na beogradskim izborima".

Gojković ističe da ona ne može da promeni odrasle ljude, a za njihovo ponašanje u parlamentu kaže da je "amaterska predstava, uvežbana preko vikenda".

- Kako se oni obraćaju glasačima, tako i prolaze na beogradskim izborima. Većina njih nije prešla ni cenzus, ali to nije moj politički problem. Moj posao je da vodim sednice i da omogućim poslanicima da govore o tačkama dnevnog reda - rekla je Gojković za Tanjug. 

U prethodnom periodu poslanici su unosili slike, kamenje i druge stvari u parlament, bilo je i napisa o javnim nabavkama usmerenih na rušenje dostojanstva skupštine, a sve to, kaže Gojković je "veštački".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

- To je sve veštački, zajednička igra, očigledno, jer oni koji su pisali I plasirali to u određene medije, znaju da parlament nije te mnoge javne nabavke raspisivao, da restoran uopšte nije naš, nego treba svaki dan nešto izmisliti o parlamentu - rekla je Gojković. 

Zaključuje da Savez za Srbiju izgleda smatra da parlament jednom društvu nije potreban i da pretpostavlja da im je to deo programa. 

- Ali, to se desilo samo jednom i to veoma tragično po ljudsku civilizaciju - rekla je Gojković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
bubica

04.12.2018 13:20

Maja i u najtezim trenucima dostojanstvena i draga osoba.

bubica

04.12.2018 13:21

Ne treba se spuštati na nivo opozicije i podnositi tužbe.

Kaja

04.12.2018 13:26

Nismo ni mogli da ocekujemo da ce neko iz opozicije da osudi Trifunovica i njegovo nekulturno obracanje Maji Gojlovic.

UROS

04.12.2018 13:33

Bas tako sam sebe je uvredio sa ovim komentarom, sramota za jednog umetnika ako se tako moze nazvati! Bolje da prestane sa ovim "ratom" inace ce dobiti samo mrznju od svih nas koji smo ga cenili i voleli!