Sergej Trifunović nazvao Maju Gojković fuksom, a onda ga je Ana Brnabić "patosirala"!

Autor: Republika

Vesti

04.12.2018

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović, koji je u slobodno vreme koga ima previše zbog svog nezadovoljavajućeg profesionalnog angažmana, zaštitno lice Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog čuvenog saveza, je na svom Tviter nalogu izvređao predsednicu Skupštine Srbije javno je nazvavši "fuksom".

RepublikaFoto: Tanjug
Ana Brnabić

Predesednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja već mesecima je izložena torturi na društvenim mrežama, kada su joj u više navrata pretili predstavnici i članovi Đilasovog saveza, ali i druge opozicione pristalice, rešila je da stane na put ovako bahatom ponašanju i stane u odbranu Maje Gojković, ali i svih ostalih žena u Srbiji.

- Jedini odgovor na to kada nas nazovu "fuksama", pozivaju na silovanje i vešanje, jedini odgovor na besomučna i neumorna vređanja i pretnje je da radimo više - otvorimo još radnih mesta, formiramo Fond za nauku, otvorimo neki muzej i renoviramo pozorište. Samo hrabro i uporno napred - napisala je Brnabić i makar privremeno začepila Sergeju gubicu, ako je to ikako moguće.

Foto: twitter.com/Ana Brnabić

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Milan

04.12.2018 09:40

Pravi odgovor premijerke za sve Legijine drugove i one kojima odgovara haos i bezvlašće.

rada

04.12.2018 09:42

Bravo Ana!

Marija

04.12.2018 09:43

Sergej je ovim pokazao da je jedan nevaspitan i bezobrazan čovek.

Nevena

04.12.2018 09:43

Premijerka je odlicno odgovorila, odmereno i kulturno, svaka cast!