ĐURIĆ: Jeremić ne može da zaboravi na zlo koje je učinio Srbima na Kosovu

Autor: Republika

Vesti

02.12.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Ðurić saopštio je danas da lider Narodne stranke Vuk Jeremić "svako malo preti nekakvim izborima", ali da ne može da izbriše sećanje na zlo koje je učinio prema kosovskim Srbima.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vuk Jeremić

- Jeremić se kandiduje za naslednika baba Vange, mada ni tu nema neke izglede jer je do sada sve slagao i promašio. Jeremić svako malo preti nekakvim izborima, ali nikako da dođe taj dan kada će on nesumnjivo trijumfovati kao i na svim izborima do sada - dodaje se u saopštenju.

Prema rečima Ðurića, nema tog čuda ili katarskih para kojima će Jeremić izbrisati sećanje građana na sva zla koja je počinio sa svojim tadašnjim i sadašnjim saučesnicima "u udruženom zločinačkom poduhvatu protiv Srbije".


- A najveće zlo su Jeremić i njegovi partneri počinili upravo na Kosovu i Metohiji, i to prema srpskom narodu, jer postavili su granice između Srba i Srba, od Međunarodnog suda pravde tražili su i dobili potvrdu legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, odlučivanje o našoj južnoj pokrajini izmestili iz Ujedinjenih nacija u Brisel... - piše u saopštenju.

Kako se dodaje, Jeremićeva briga za Kosovo i Metohiju je, to je svima jasno, lažna baš kao što je i čitava njegova karijera jedna velika prevara i laž.

Jeremić je danas, kako su preneli mediji, na osnivačkoj skupštini odbora NS u opštini Vračar, rekao da će naredna godina za Srbiju biti "presudna" jer će, kako on tvrdi, predsednik Aleksandar Vučić, pored referenduma o novom Ustavu, raspisati i izbore da bi stekao pokriće za "ono što će potpisati u vezi sa Kosovom".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Mija

02.12.2018 14:49

Jeremic nikada nije mario za gradjane Srbije,niti za Srbe koji zive na KIM.Njemu je bilo najvaznije kako sebi da udesi.Ne krije koliko je sebican,bahati i bezobrazan.

Marija

02.12.2018 14:51

Jeremic je svojom politikom naneo vise stete Srbima nego Kosovski Albanci.

Iki

02.12.2018 14:52

Где ће ти душа,изроду?!!!

Olja

02.12.2018 14:54

Jeremić i njegovi partneri su kumovali nezavisnosti Kosova, nista nije ucino dobro za svoj narod, a to mu oni neće zaboraviti.