"Vučiću i Putinu nije lako, ali oni će iz svega izaći još snažniji"

Autor: Republika

Vesti

27.11.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin oglasio se na Tviteru poručujući da će srpski i ruski predsednik - Aleksandar Vučić i Vladimir Putin - iz teških iskušenja sa kojima su suočeni izaći još jači!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vučić i Putin

- U međunarodnim poslovima ima sve više konflikata, haosa. I Rusiji, i Srbiji ponekad nije lako. Ali, kako se kaže, "na muci se poznaju junaci". Siguran sam da će i iz sadašnjih teških iskušenja naše zemlje i naši lideri izaći još snažniji - uveren je Čepurin.

Iako nije precizirao sa kojim su tačno iskušenjima suočeni srpski i ruski lider, nije teško zaključuti da je u slučaju Srbije i njenog predsednika reč o Kosovo i Metohiji, i besmislenim i apsurdnim taksama koje je prištinska strana uvela na proizvode iz ostatka Srbije, kao i nizu drugih nerazumnih poteza koje su povukle samoproglašene vlasti na KiM.

Sa druge strane, izazov na koji će ruski predsednik u danima pred nama svakako morati da odgovori tiče se dešavanja na Krimu i eskalacije tenzija između Moske i Kijeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Mila

27.11.2018 17:26

Srbija i Rusija će odoleti pritiscima i izaći iz teške situacije kao pobednik.

Marija

27.11.2018 17:27

Pravda i borba za svoj narod mora da pobedi a oni su borci za pravdu slobodu i nezavisnost.

Lela

27.11.2018 17:29

Aleksandar Cepurin je upravu.....

Erik

27.11.2018 17:33

I jedan i drugi su mudri lideri i znaju da će na kraju sve da ispadne po njihovom. I Putinov i Vučićev princip je da se mudrim razmišljanjem primoraju oni nervozni da popuste i ratotkriju stvarne namere.