Stefanović još jednom osudio napad u Kruševcu: Ne tolerišemo nasilje, i tu nema zareza, nema "ali"

Autor: Tanjug

Vesti

24.11.2018

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade i ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je vlast hapšenjem trojice napadača na lidera Levice Borka Stefanovića dokazala da želi da bude drugačija od opozicije i svega što su oni činili dok su bili na vlasti.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

- Hoćemo da budemo drugačiji, odmah smo ih uhapsili, predsednik Srbije i državni organi odmah su javno osudili napad i tu nema zareza nema ali - rekao je Stefanović za tv Prva.

Stefanović je rekao da država i policija žele da pokažu da će svi odgovarati i da se očekuje reakcija tužilaštva. 

- Pokazali smo da ne tolerišemo nasilje, da ono ne može da prođe nekažnjeno - rekao je ministar i naveo da ne želi da se bavi optužbama o negativnoj atmosferi o kojoj priča opozicija.

Stefanović je podsetio da su sadašnji lideri opozicije ti koji pozivaju na silovanje premijerke, na vešanje predsednika, da su to upravo oni koji kada su bili na vlasti devet dana nisu dozvolili da mediji objave vest da je ubijen Ranko Panić.

- Njegova majka Smilja nije mogla da kaže ovo ne sme biti zemlja ubijenih mladića, okrvavljenih košulja - rekao je Stefanović i podsetio da opozicija nije reagovala ni kada su prebijali Maju Pejčić iz RIK-a, ni predsednicu parlamenta Maju Gojković, a ni novinare.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
mika

24.11.2018 19:56

svako treba da iznese svoje misljenje,ne strahujuci da ce biti fizicki ugrozen.Na kulturi razgovora moramo da poradimo.Dobro je da su odmah uhapseni

Biljana Đ

25.11.2018 06:05

@mika - mika:Niko nije protiv mišljenja, ali izmišljati neke stvari, kao što to radi naša vajna opozicije, nije dobro.

Vuk

24.11.2018 19:57

Pa, za razliku od toga kakva nam je bila drzava dok su je oni kriminalci vodili, Srbija je danas pravno uredjena drzava, a dovoljan dokaz je taj sto su odgovorni za napad vec u pritvoru.

Dacha

24.11.2018 20:03

Ministar Stefanovic je pokazao da je sposoban, da je profesionalac i da nece tolerisati nicije nasilje.