Dno dna: Jeremić kuka i moli Evropu na društvenim mrežama, a gde je bio 2018. kada je ubijen nevin čovek?!

Autor: Republika

Vesti

24.11.2018

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan u nizu skandala Vuka Jeremića!

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su M. Ž. i D. G. koji se sumnjiče da su juče oko 17:30 časova napali Borka Stefanovića, predsednika Levice Srbije, i još nekoliko mladića. Iako je srpska policija reagovala pravovremeno i uhapsila napadače, bahati Vuk Jeremić iskoristio je napad na Borka Stefanovića da malo "kuka" evropskim zvaničnicima ne bi li ga primetili i poklonili mu pet minuta pažnje. Naime, Jeremić se na Tviteru požalio Federiki Mogerini i Johanesu Hanu i zatražio da "ne ignorišu napad na Borka Stefanovića pre nego što bude kasno".

Jeremić je očito zaboravio značenje reči "kasno" jer nije kukao i molio za pomoć ni kada je 2008. ubijen Ranko Panić koji je kao član Srpske radikalne stranke teško povređen u sukobima tokom mitinga koji je SRS organizovao u Beogradu u znak protesta zbog hapšenja Radovana Karadžića. On je sa teškim povredama primljen u Urgentni centar, a preminuo je sedam dana kasnije.

Više tužilaštvo podiglo je tada optužnicu protiv pripadnika niškog odreda Žandarmerije Nikice Ristića (40) zbog sumnje da je ubio Panića.

Mnogi stručnjaci su smatrali da je policijska intervencija izvedena suprotno svim pravilima službe, jureći grupicu izgradnika iz Makedonske ulice, bacila suzavac na mirnu masu na Trgu republike, a zatim krenula da rasteruje okupljene. Rankova majka Smilja Panić izjavila je ranije da je znala da će se slučaj njenog sina rešiti i da neće zauvek ostati u fioci.

- Vučiću sam uvek verovala, a na sahrani mi je rekao: „Majko Smiljo, strpi se, biće uhapšen“. Ispunio je obećanje - rekla je Smilja, a preneo alo.rs. A gde je tada bio Jeremić da se žali i kuka za ubistvo nedužnog čoveka? Gde je bio i kad su njegovi silovatelji iz Saveza za Srbiju pozivali na silovanje premijerke Ane Brnabić i ubistvo predsednika Aleksandra Vučića? Očito je da se bahati i bogati Jeremić i dalje nada da će izmoliti pomoć i dobiti pet minuta slave i ne vidi ono što svi drugi vide - da je suviše kasno za njega!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Jovke

24.11.2018 13:52

Koliko je samo ljigav ovaj Jeremic.

Nickname

24.11.2018 13:53

Vuk Jeremić donosi unapred presude i time pokazuje da je laik.

Tijana

24.11.2018 13:53

Kukanje i molba posle zlocina nema cenu!

Dankan

24.11.2018 14:20

Jeremicu, idi leci se. Presao si svaku granicu.