Vučić Jeremiću: Bar danas se uzdržite od napada na Srbiju

Autor: Tanjug

Vesti

23.11.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je lidera Narodne stranke Vuka Jeremića može li da se suzdrži od napada na Srbiju bar u danu kada je ona uzdrmana.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Vuk Jeremić

- Što udaraš po svojoj zemlji u istom danu kada je uzdrmana. Šta je to za nas lako danas? Za njih je bilo lako, čak i proglašenje kosovske nezavisnosti je u njihovo vreme bilo lako. Tog dana su se smejali, istog tog dana. To što je za njh lako, za nas je teško. Mi brinemo o našem narodu na Kosovu i Metohiji. Ti koji vam danas govore da ste izdajnici, sutra će da kažu "pa što nisi predao to Kosovo". Mi od njih moramo da se razlikujemo - rekao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Natasa

23.11.2018 20:56

Pa lepo mu je rekao.

ded

23.11.2018 20:56

Pa bas vala, zna li ovaj covek za neki red.

perica

23.11.2018 22:08

Pa on celo vreme radi da Srbija bude uzdrmana, ovo mu dobro dođe.

GOGO

23.11.2018 22:12

Radi se o Srbiji, covece, tvojoj zemlji.. ljudi su u strahu. Koliko bre mispite o sebi i svom dzepu da ne pomislis vuce da je vreme da stanes i setis se da se narod danas bori, a nase je da budemo podrska.. prodali biste sve nase za jos vasih punih dzepova..