Vučić: Piše na bilbordu da je "Kosovo država 100 odsto" - al ne piše u Interpolu, UN, OEBS

Autor: Tanjug

Vesti

23.11.2018

20:38 >> 20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na konferenciji za novinare u Predsedništvu na bilborde koji su se pojavili u centru Prištine, a na kojima je istaknuta zahvalnost premijeru samozvane države Ramušu Haradinaju, i na kojima je pisalo da je "Kosovo država 100 odsto".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Jedinstveni: Premijerka i predsednik

- Eto, piše na bilbordu. Ne piše doduše u Interpolu, u Ujedinjenim nacijama, u OEBS, ali piše na bilbordu - sarkastično je prokomentarisao predsednik.

On je ocenio da je Priština pokazala sve komplekse i frustracije, i koliko Kosovo nije država, jer oni koji imaju dugu državnotvornu tradiciju znaju da se to pokazuje skromnošću, smernošću, prisebnošću, a ne ludilom. 


- To jasno i nedvosmisleno pokazuje sve kompolekse i frustracije i koliko to nije država. Ali, to je podržano od strane nekih drugih, jer treba da se dokaže svima nama koliko je to jedna država - naveo je predsednik i dodao:

- Ljudi koji imaju dugu drzavnotvornu tradicju znaju da se to pokazuje skromnošću, smernošću i prisebnošću, a ne ludilom. Ako misle da ćemo da se umilostimo time da budemo gubitnici, kao drugi, pre, to u Prištini neće gledati - rekao je predsednik Vučić. 

- Nastaviće da se dure i u tome će imati podršku onih koji misle da su sve završili. Mislim da nas čeka ne lak period, period u kojem ma koliko da je teško znamo šta je činiti. Kada znate da je na vašoj strani pravda i pravičnost, štitite istinu, pravdu i slobodu, šta može da vas uplaši... - kazao je Vučić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Marija

23.11.2018 20:13

Haha kakvi bolesnici stvarno su divljaci

Nickname

23.11.2018 20:14

Piše i na tarabi, pa nije.

Jovanović

23.11.2018 20:27

U Interpolu jesu delimično, na njihovim poternicama se nalazi većina njih.

Natasa

23.11.2018 21:30

Voleli bi oni da je tako.