Tužilaštvo iz Prištine traži od srpske policije saslušanje Saše Jankovića u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića!

Autor: informer.rs

Vesti

22.11.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalno tužilaštvo iz Prištine zvanično je zatražilo od srpske policije da sasluša lidera PSG Sašu Jankovića u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Saša Janković

Šiptarski tužioci traže da Janković bude saslušan jer, kako navode, imaju "ozbiljne indicije" da bi on mogao da zna važne činjenice o ubistvu lidera Srba sa severa Kosova.

- Albanci traže da Janković bude što pre saslušan i da im zapisnik o njegovom saslušanju bude dostavljen u najkraćem roku. Zahtevaju da Jankovića ispitamo o svim saznanjima koja on ima o ubistvu Ivanovića. Kao razlog za saslušanje navode njegove izjave u medijima o ovom ubistvu, ali tvrde i da imaju podatke iz istrage koji ukazuju da bi Janković mogao da bude važan svedok!?! - prenosi izvor iz MUP-a.

Prema njegovim rečima, srpska policija postupiće po zamolnici prištinskih tužilaca.

- Iako se ovde najverovatnije radi o političkoj provokaciji, mi ćemo obaviti razgovor sa Jankovićem. Nikako ne želimo da nas Priština na bilo koji način tereti ili optužuje da kočimo istragu ubistva Olivera Ivanovića. Srbiji je u interesu da se to ubistvo što pre rasvetli - objašnjava sagovornik.

Saša Janković nije odgovarao na pozive novinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Mile

22.11.2018 19:18

Jasno je za koga Saša Janković radi i čije interese zastupa protiv Srbije.

Lola

22.11.2018 19:33

Upravo tako...

Dusko

22.11.2018 20:12

Dolijao si

Oliver

22.11.2018 20:17

Došla maca na vratanca.