(FOTO) Na društvenim mrežama sve gori od mržnje Albanaca: Slave uvođenje taksi kao praznik!

Autor: Republika

Vesti

22.11.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su prištinske vlasti donele sramnu odluku da takse na robu proizvedenu u Srbiji povećaju za čak 100 posto, premijer samoproglašene države Kosovo, podelio je na fejsbuk profilu tu vest kako bi se pohvalio uspehom. On je objavio i sam dokument koji pokazuje da je pomenuta odluka pravosnažna, a ubzo su usledile salve komentara Albanaca koji su oduševčljeni takvim potezom!

Haradinaj je sa puno ironije i mržnje napisao "Od danas, 100% Srbiji" čime je još jednom potvrdio da iskrena želja za mirnim pregovorima ne postoji.

Još je dodao da ta odluka stupa na snagu odmah i da su sve relevantne institucije u obavezi da ih odmah primene. 

On je podelio fotografije sa vanredne sednice jer je, za njega, očigledno to važan i radostan događaj.

Usledili su brojni komentari puni mržnje...

Albanci u velikom broju na ovu objavu "uzvikuju" kako je to odličan potez, pišu "bravo", "nama i ne trebaju proizvodi iz Srbije", "možemo izbaciti i Srbe, dobro obavljen posao premjera, ovo treba proslaviti", "kosovo više ne hrani četnike, od danas pola milijarde manje u budžetu Srbije", "bravo, generale, tako se proglašava rat Srbiji", "bojkot za sve srpske proizvode, uključujući i lekove, ali i bojkot za proizvode srpskih saveznika" i mnogi drugi koji su u istom tonu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ivana

22.11.2018 12:25

Da mi mozemo da reagujemo ne bi oni nista slavili jednog sekunda. Ali na zalost sve im prolazi jer ih stite svi i ocigledno je da mogu da rade sve sta pozele.

Peca

22.11.2018 12:26

Opet cete da placete i kukate, kao prekjuce.

Ivan

22.11.2018 12:29

Poješće ih mržnja..

Dinko

22.11.2018 12:37

To je taj suživot na koji nas Evropa prisiljava.