Antić: Srbija od danas zaslužuje mnogo veće poštovanje na međunarodnoj sceni!

Autor: Republika

Vesti

20.11.2018

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić rekao je da je Srbija na Generalnoj skupštini Interpola u Dubaiju dobila snažnu potvrdu za ispravnost svoje politike, kojom traži kompromis i dogovor u vezi sa Kosovom i Metohijom.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Antić

- Srbija je pokazala celom svetu da ima svrhe suprotstaviti se pritiscima kao načinu vođenja međunarodnih poslova i da je jedini način kompromis i sporazum. Zahvaljujući izuzetnom diplomatskom naporu pre svega predsednika Vučića, ministara spoljnih i unutrašnjih poslova Ivice Dačića i Nebojše Stefanovića, ali i cele naše Vlade i diplomatske službe, Srbija od danas s pravom zaslužuje mnogo veće poštovanje i ugled na međunarodnoj sceni. Sprečavanje takozvanog Kosova da postane član Interpola nije samo pobeda Srbije i njenih partnera u međunarodnoj zajednice, to je pobeda principa i prava u međunarodnim odnosima nad pritiscima i silom - rekao je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading