Antić sa čelnicima firmi "Putevi RS" i "Autoputevi RS" o intenziviranju saradnje! Obišli i gradilište brze saobraćajnice Šabac-Loznica!

Autor:

Vesti

08.06.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorićemo, po mom mišljenju, buduću najbržu vezu sa narodom sa druge strane Drine, koji živi u Bijeljini, istakao je Antić.

Antić sa čelnicima firmi "Putevi RS" i "Autoputevi RS" o intenziviranju saradnje! Obišli i gradilište brze saobraćajnice Šabac-Loznica!

Foto: printscreen/Tanjug

Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić održao je danas sastanak sa čelnim ljudima preduzeća "Putevi Republike Srpske" i "Autoputevi Republike Srpske" na kojem je dogovoreno da će se intenzivirati saradnja i rad na jačanju odnosa između firmi.

Antić je sa kolegama iz Republike Srpske obišao gradilište brze saobraćajnice Šabac-Loznica.

- Taj projekat pre svega je primer koliko će svi naši projekti pozitivno uticati na povezivanje sa Bosnom i Hercegovinom, odnosno pre svega sa Republikom Srpskom. Ova brza saobraćajnica otvara novu perspektivu za čitav niz postojećih graničnih prelaza - rekao je Antić.

U sklopu tog projekta, kako je dodao, biće urađena saobraćajnica od Slepčevića do Badovinaca.

- Otvorićemo, po mom mišljenju, buduću najbržu vezu sa narodom sa druge strane Drine, koji živi u Bijeljini - istakao je Antić i dodao da će od Beograda do Bijeljine biti potrebno svega sat i 10 minuta.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će Srbija naredne sedmice prebaciti čak 10 milijardi evra za izgradnju puta Bijeljina-Sremska Rača.

- Govorili smo i o izgradnji autoputeva, brzo ćemo da prebacimo 10 miliona evra za put Rača - Bijeljina, da za sat i nešto dođemo u drugi najveći grad u Srpskoj. Hoćemo da dođemo brže i u druge gradove, da upoznaju i Kragujevac, Čačak, Bor, Zrenjanin i druga mesta, ali i mi da znamo gde je Šipovo, svako malo mesto u Republici Srpskoj, da pokažemo koliko volimo Srpsku, da vide da nam je stalo - rekao je on.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading