CEO DAN JURE KAO MAHNITI SPISKOVE NAŠIH GLASAČA! Ana Brnabić objasnila šta su tobožnji paralelni birački spiskovi

Autor:

Vesti

02.06.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šolakovi mediji osmislili ovu frazu kako bi podigli tenzije u društvu

CEO DAN JURE KAO MAHNITI SPISKOVE NAŠIH GLASAČA! Ana Brnabić objasnila šta su tobožnji paralelni birački spiskovi

Foto: printscreen/Tanjug

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić oglasila se na Iksu povodom "paralelnih biračkih spiskova".

- Pitanje od milion dolara: šta su PARALELNI BIRAČKI SPISKOVI?? Osim što su Šolakovi mediji osmislili ovu frazu kako bi podigli tenzije u društvu, a opozicija kako bi opravdala svoju lenjost i bezidejnost, šta je to "paralelni birački spisak" i čemu bi uopšte služio?!? Mi u SNS Beograd imamo spisak naših članova, članova naših koalicionih partnera, naših sigurnih glasova, sigurnih glasova naših koalicionih partnera, članova porodice i prijatelja naših članova i simpatizera, kao i koalicionih partnera - te spiskove imaju ljudi u našim pozivnim centrima. Oni pozivaju ljude da ih zamole da glasaju i proveravaju da li su glasali. To su ti spiskovi. Ceo dan opozicija kao mahnita juri spiskove NAŠIH glasača?!? Šta vam je? - pitala je ona.

 

 

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se i na društvenoj mreži "Iks" povodom navoda predstavnika dela opozicije o navodnom napadu na Radomira Lazovića.

Prvo smo čuli da je 'prebijen' Radomir Lazović na Dorćolu, onda su priču promenili i rekli da je 'napadnut', a onda su sami objavili snimak koji pokazuje ne samo da on nije ni prebijen, ni napadnut, već da on provocira čoveka, unosi mu se u lice, ne da čoveku da se pomeri od konflikta, već njih desetoro kidiše na jednog čoveka i prave incident. Pre toga su sebi dali za pravo da ga 'isleđuju' u njegovom lokalu, da oni proveravaju ko tamo šta radi. Šta je sledeće? Da upadaju u stanove i proveravaju da li zovemo naše članove porodice i prijatelje da ih zamolimo da izađu i glasaju? - pita Ana Brnabić i dodaje:

- Ljudi, kada ćete shvatiti - izbori se ne dobijaju tako što jurite naše ljude da ne bi glasali, već tako što izvedete svoje ljude na glasanje. Đorđe Pavićević je 5 sati sedeo u našem pozivnom centru na Banjici. Pet sati na dan izbora sedite u kol centru neke stranke (a da nije stranka čiji ste član), umesto da 5 sati pozivate vaše ljude, odete po njih, odvezete ih na glasanje, pomognete tim ljudima da onda oni izvedu svoje prijatelje i tako pobedite na izborima! Kad bi ovako revnosno kako maltretiraju članove i simpatizere SNS, ili bilo koga za koga misle da glasa za nas, motivisali svoje - to bi bila već ozbiljna politička utakmica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovana

02.06.2024 19:45

Bez obzira na laži, provokacije, spletke i nasilje opozicija neće sprečiti narod da glasa.