"Jadni Rot - stoprocentno opsednut Aleksandrom Vučićem"! Brnabić demolirala osvedočenog srbomrsca!

Autor:

Vesti

29.05.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što sam Mihael Rot reče, on je završio sa politikom, za njega nema političke budućnosti. Njegovoj političkoj karijeri je "odsviran kraj". Ipak, čini se da on namerava, sve do poslednjeg dana svoje političke karijere, da sramoti Nemačku i njenu spoljnu politiku i nanese što je moguće veću štetu odnosima Nemačke i Srbije, istakla je Brnabić.

"Jadni Rot - stoprocentno opsednut Aleksandrom Vučićem"! Brnabić demolirala osvedočenog srbomrsca!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić odgovorila je osvedočenom srbomrscu Mihaelu Rotu, koji se najpre zahvalio crnogorskom premijeru Milojku Spajiću na glasanju za sramnu Rezoluciju o Srebrenici, a zatim izjavio kako vidi da se Crnoj Gori nudi realna šansa da do 2028. godine uđe u EU.

 

 

Kako je navela Brnabić, Rot je odlučio da do poslednjeg dana svoje političke karijere sramoti Nemačku i njenu spoljnu politiku, kao i da nanese što je moguće veću štetu odnosima Nemačke i Srbije.

- Jadni Mihael Rot, potpuno, stoprocentno opsednut Aleksandrom Vučićem. Posećuje Crnu Goru, svesrdno se zahvaljuje njihovom premijeru na podršci Rezoluciji o Srebrenici u UN (po izričitom zahtevu Nemačke), koja je napisana protivno svim demokratskim normama (u tajnosti, bez inkluzije, bez transparentnosti, bez konsultacija, bez konsenzusa), a onda se fokusira na predsednika Srbije - napisala je Brnabićeva na društvenoj mreži X.

- Kao što sam Mihael Rot reče, on je završio sa politikom, za njega nema političke budućnosti. Njegovoj političkoj karijeri je "odsviran kraj". Ipak, čini se da on namerava, sve do poslednjeg dana svoje političke karijere, da sramoti Nemačku i njenu spoljnu politiku i nanese što je moguće veću štetu odnosima Nemačke i Srbije. S druge strane,pozitivno je to što bismo svi mi iz Srpske napredne stranke mogli da naučimo od Mihaela kako da savesno i sa krajnjom posvećenošću sledimo delo Aleksandra Vučića. Hvala ti, Mihaele. Želimo ti sve najbolje u budućim poduhvatima - napisala je predsednica Skupštine.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
iskreno

30.05.2024 01:48

Bravo gospodine Brnabic