ZAŠTO NEMCI ŠALJU OGROMAN NOVAC OPOZICIJI U ČAČKU? Vučić otkrio prljavu igru - Njihov interes je destabilizacija Srbije

Autor:

Vesti

25.05.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se obratio danas iz Čačka

ZAŠTO NEMCI ŠALJU OGROMAN NOVAC OPOZICIJI U ČAČKU? Vučić otkrio prljavu igru - Njihov interes je destabilizacija Srbije

Foto: Printscreen/ RINA.rs. Srbija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas, na mitingu u Čačku, da je važno da ljudi glasaju za listu "Srbija sutra".

- Nije Orban pogrešio kada je rekao da se sve polako kreće ka najvećem sukobu u istoriji. Postoji li išta što nam je potrebnije od unutrašnje stabilnosti - ništa. I raz,mislite zašto je jedna nemačka fondacija pre neki dan uplatila 40.000 evra jednoj opozicionoj listi ovde u Čačku. Samo razmislite zašto. Šta je njihov interes? Zašto oni žele da naša lista ne pobedi u Čačku. Njihov interes je destabilizacija Srbije. U tome da bi i Čačak mogli da koriste kao grad platformu, zajedno sa nekim drugim gradovima, za napad na stabilnost u Srbiji, rekao je Vučić.

- Jel možete vi da pomislite da postoji neki drugi interes? Da su zainteresovani za žardinjere, dali bi pare za žardinjere, a ne za ovo. Zainteresovani su baš za ovo. Imamo bezbroj političkih problema sa kojima se suočavamo, a u svima njima Srbija beleži najveći rast i protiv nas ne postoje nikakve sankcije ni na jednom nivou. Uvek smo uspevali da čuvamo svoje nacionalne interese, da branimo svoju državu, a da nikada građane ne oštetimo. Vi samo razmislite šta bi neki uradili da dođu na vlast - da li biste dobili fabrike? Razmislite i zašto oni njih finansiraju i zašto plaćaju nekoga da glasa pritiv nas - upitao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Sale

25.05.2024 13:49

Nemci su pokazali da su veliki licemeri,sramota.

Nina

25.05.2024 13:50

Nemcima je bolje da gledaju svoja posla,SRAM da ih bude.

zveki

25.05.2024 13:51

Sramotno i nepatriotski!Sramota je da naša opozicija sarađuje sa stranim interesima protiv Srbije. Kako mogu da stavljaju tuđe interese ispred svojih građana? Zbog malo para, strašno!!

Jan

25.05.2024 13:51

Nemacka nije prijatelj Srbije.