"4.000 DANA NAS LAŽU SVE ZAJEDNO"! Vučić zagmeo pred O'Brajanom - ZSO je 11 godina mrtvo slovo na papiru

Autor:

Vesti

20.04.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške teme bile su na stolu

"4.000 DANA NAS LAŽU SVE ZAJEDNO"! Vučić zagmeo pred O'Brajanom - ZSO je 11 godina mrtvo slovo na papiru

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, sastao se jutros sa pomoćnikom sekretara Biroa za evropske i evroazijske poslove Stejt departmenta, Džejmsom O'Brajanom, nakon čega su obojica dali izjave medijima.

Vučić je na početku rekao da imamo velike ekonomske projekte, američke kompanije grade auto-puteve.

- Gradiće neke od najvećih hidro-eletrana u budućnosti. Važan je plan rasta i napredak ka evropskom putu. Što se tiče KiM u malo čemu smo saglasni, saglasni smo da moramo da čuvamo mir i stabilnost. Ja sam obećao da ćemo se ponašai odgovorno i ozbiljno i govorio o lažima koje dolaze o nekoj invaziji i ratu. Teško je na to svakodnevno odgovarati, u svemu drugom imamo različite satvove o Kosovu i Srebrenici - rekao je Vučić.

- Obaveza ZSO je velika i snažna već 11 godina. 11 godina je mrtvo slovo na papiru, više od 4.000 dana nas lažu sve zajedno. Možda nas i ne lažu, ali posle 4.000 dana ništa nisu uradili, za razliku od Srba koji su uradili sve iz Briselskog i nešto iz Ohridskog sporazuma. Samo su nametali nove probleme ukidanjem dinara, da mi predlažemo kako ćemo da isplaćujemo evre.

O'Brajan: Međunarodna zajednica će učiniti sve da Priština osnuje ZSO

 

- Kosovo je obećalo da će sprovesti obavezu da osnuje ZSO i to je od ključnog značaja za Srbe. Ako postoji zabrinutost da međunarodna zajednica ne ispunjava svoje obaveze, nadam se da ćemo raditi na tome da ispunimo obećano i pomognemo - naveo je O'Brajan.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Tara

20.04.2024 11:22

E ovo je ljudina i pravi predsednik, Vučić uvek iznese istinu pred svima. Tako se to radi i srpski narod je uvek ponosan na Vučića.

Мiraš

20.04.2024 11:22

Još jednom nas je Vučić učinio ponosnim narodom, nije imao pardona ni pred O'Brajanom da kaže šta misli o SD i svima ostalima, sasuo mu je istinu u lice. Tako to radi pravi Srbin koji voli i bori se za svoj narod i zemlju. Srbija je uz Vučića svim srcem.

Marko

20.04.2024 11:23

Srbija je ponosna na našeg predsednika koji svima kaže istinu u lice, jer mi nemamo šta da krijemo.

Vukašin

20.04.2024 11:24

Srbija je uvek bila zemlja ponosnih ljudi koji su na pravoj strani istorije.