"BILA JE KONKRETNA I JASNA" Stefan Krkobabić o Ani Brnabić

Autor:

Vesti

17.04.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić rekla je danas da je vlast učinila sve da se krene u primenu ODIHR-ovih preporuka o izbornim uslovima.

"BILA JE KONKRETNA I JASNA" Stefan Krkobabić o Ani Brnabić

Foto: Milan Obradović

Stefan Krkobabić, predsednik poslaničke grupe PUPS - Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije, izjavio je posle sastanka da je predsednica Skupštine Srbije bila veoma jasna tokom razgovora sa opozicijom.

- Tokom celog sastanka Ana Brnabić je bila konkretna i jasna. Brnabić nije spinovala. Na opoziciji je da se usaglasi i preuzme punu odgovornost za svoje postupke. Ruka je bila i ostala pružena - naveo je Krkobabić.

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić rekla je danas da je vlast učinila sve da se krene u primenu ODIHR-ovih preporuka o izbornim uslovima, kao i da je Radna grupa Vlade Srbije za saradnju sa ODIHR-om izradila paket izmena i dopuna izbornih zakona.

Brnabić je posle sastanka sa opozicijom o izbornim uslovima navela da je vlast poslala paket izmena i dopuna zakona poslaničkim grupama na komentare, kao i samom ODIHR-u, kako bi dobili preliminarne komentare prilikom rada na zakonima.

Mi smo ti koji se stvarno trude da se urade suštinske stvari, a to je poboljšanje izbornih uslova, a ne datum. To hoće li izbori biti 2. juna, nema nikakve veze sa izbornim uslovima - rekla je Brnabić.

Zahvalila je onim poslaničkim grupama koje su joj poslale mišljenje i komentare na izmene i dopune zakona i istakla da je njena velika želja da zajedno sa opozicijom nastavi rad na poboljšanju izbornih uslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading