U MLADENOVCU NAPADNUT SNS AKTIVISTA: Đilasovci fizički nasrnuli na njega, a onda psovali predsednika Srbije i njegovu porodicu!

Autor:

Vesti

23.03.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u večernjim časovima u Mladenovcu je napadnut aktivista Srpske napredne stranke i to dok je vršio svoje stranačke aktivnosti.

U MLADENOVCU NAPADNUT SNS AKTIVISTA: Đilasovci fizički nasrnuli na njega, a onda psovali predsednika Srbije i njegovu porodicu!

Foto: wikimedia.org

Aktivista SNS Nikola Stojanović, napadnut je od strane Đilasovih fašističkih falangi, koji su ga verbalno a zatim i fizički napali uz vređanje članova SNS, predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Kako se navodi iz SNS Mladenovac, ovaj incident je mogao da ima nesagledive i fatalne posledice, a potvrđuje mržnju i netrpeljivost Đilasovih pulena prema članovima stranke koja je na vlasti.

SNS Madenovac osudio je napad na svog aktivistu i da zahteva sigurnost za svoje članove. U svom saopštenju naveo je da neće dozvoliti da Mladenovac bude žarište za političke neprijatelje, i da neće odustati od borbe za sigurno i demokratsko društvo u kojem svaki građanin ima pravo na mišljenje i slobodu. Kao i da je angažovanost SNS-a u zaštiti mira, slobode i pravde neopoziva.

Najoštrije osuđujemo sinoćni napad na našeg aktivistu Nikolu Stojanovića od strane Đilasovih fašističkih falangi, koji su ga fizički i verbalno napali vređajući članove Srpske napredne stranke, predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

 

Ovaj incindent, koji je mogao da ima neslagledive i fatalne posledice, ponovo potvrđuje mržnju i netrpeljivost Đilasovih pulena prema našim članovima i aktivistima.

Svaki oblik nasilja mora biti najoštrije osuđen, a odgovorni za ovakva dela moraju se izvesti pred pravdu.

Nećemo dozvoliti da naš Mladenovac bude žarište za političke neprijatelje, nećemo odustati od borbe za sigurno i demokratsko društvo u kojem svaki građanin ima pravo na mišljenje i slobodu.

Naša angažovanost u zaštiti mira, slobode i pravde je neopoziva - navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (45)

Loading
Marija

23.03.2024 19:59

Sramota stvarno. Djilasovci više nemaju trunku obraza napadaju sve redom, koliko mrze sns

Ana

23.03.2024 20:03

Strasno je sto Djilasovci opet teraju po svom i hoce nasilno da nateraju ljude da glasaju za njih!

Juca

23.03.2024 20:04

Sta se drugo moglo ocekivati od Djilasovaca osim nasilnistva i divljastva!

Jovan

23.03.2024 20:05

Eto kakva je opozicija, ovo je strašno!