VUČEVIĆ: Beogradski izbori su odbrana budućnosti Beograda i Srbije

Autor:

Vesti

16.03.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski izbori nisu samo pitanje komunalne problematike i infrastrukture, već su odbrana budućnosti Beograda i Srbije, koji moraju da idu napred, rekao je Vučević.

VUČEVIĆ: Beogradski izbori su odbrana budućnosti Beograda i Srbije

Foto: youtube.com/Tanjug

Predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević poručio je danas da su beogradski izbori odbrana budućnosti.

- Beogradski izbori nisu samo pitanje komunalne problematike i infrastrukture, već su odbrana budućnosti Beograda i Srbije, koji moraju da idu napred - napisao je na Instagramu.

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, između ostalog, razgovarao o akutelnim pitanjima i predstojećem sastanku glavnih pregovarača koji će biti održan u utorak 19. marta u Briselu.

"Posle Prištine prošle nedelje, posetio sam Beograd gde sam se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem. Razgovarali smo o predstojećem sastanku glavnih pregovarača, aktuelnim pitanjima koja treba hitno rešiti i primeni Sporazuma na putu normalizacije", napisao je Lajčak na društvenoj mreži X.

Vučić je prethodno objavio da je sa Lajčakom razgovarao o situaciji na KiM i, kako je naveo, nepodnošljivim uslovima za život srpskog naroda.

Dodao je da je još jednom pozvao međunarodnu zajednicu da se "konkretno i odlučno angažuje po suštinski važnim pitanjima za opstanak srpskog naroda na KiM i regionalnu stabilnost".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (28)

Loading
Rade

16.03.2024 11:03

Tako je. Ovi izbori su važni za dalju budućnost Srbije.

Jovan

16.03.2024 11:07

Pokazaće se još jednom ubedljiva pobeda Vučića!

Мiraš

16.03.2024 11:07

Beogradski izbori su izuzetno bitni kako zanarod, tako i za Srbiju, mada sumnje nema da će SNS opet pobediti.

Danka

16.03.2024 11:08

Управо тако!