"Biće da je jedina kriza koju opozicija ima, kriza zdrave pameti"! Sandra Božić žestoko uzvratila Tanasiju Marinkoviću!

Autor:

Vesti

11.03.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetiću ovog velikog znalca da je Mirko Cvetković bio i ministar finansija i premijer i poslanik od 31. maja do 27.jula 2012, navela je Božić!

"Biće da je jedina kriza koju opozicija ima, kriza zdrave pameti"! Sandra Božić žestoko uzvratila Tanasiju Marinkoviću!

Foto: youtube.com/printscreen

I evo najboljeg primera da zvanje i diploma ne moraju biti u korelaciji sa zdravom pameću, napisala je poslanica SNS Sandra Božić, reagujući na izjavu profesora Tanasija Marinkovića da premijerka u tehničkom mandatu Ana Brnabić ne može da bude kandidat, a još manje izabrana za predsednicu Skupštine Srbije.

 

 

- Ne znam kako drugačije da razumem prof i dr ispred imena Tanasija Marinkovića. S druge strane, podsetiću ovog velikog znalca da je Mirko Cvetković bio i ministar finansija i premijer i poslanik od 31. maja do 27.jula 2012! Ne pamtim da je tada neko pominjao bilo kakvu ustavnu krizu! Biće da je jedina kriza koju opozicija ima, kriza zdrave pameti i velike alavosti da pošto poto dođe do republičkog i gradskog budžeta!

Predsednica Vlade Ana Brnabić nije se puno obazirala na ovo i izjavila je danas da će na novoj funkciji predsednice Narodne skupštine pokušati da uspostavi dijalog i smanji tenziju u društvu.

- Mislim da jedna uspešna, jaka, stabilna zemlja mora da ima jako ozbiljnu i odgovornu vlast, ali mora da ima i ozbiljnu i odgovornu opoziciju. Ovde imate opoziciju čiji je cilj samo da kreira haos, da pravi destabilizaciju, stalno pokušava da pomeri neke granice, a ne da razgovara o rešenjima i da ima dijalog - rekla je Brnabić za TV Pink.

Dodala je da se, nažalost, ne seća kada je održana jedna normalna sednica parlamenta u kojoj se debatovalo.

- Svega što mogu da se setim u poslednje vreme, to je vuvuzela, pištanja, haosa, performansa. Narod od parlamenta i svojih predstavnika, poslanika, očekuje razgovor o zakonima i temama važnim za sve građane - ukazala je Brnabić.

Navela je da kada vlast predlaže neki zakon, opozicija, ukoliko se ne slaže sa tim, treba da iznese alternativne predloge ili različita rešenja i da ta rešenja obrazloži i kaže zašto su ona bolja za građane. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Nataša

11.03.2024 17:09

opozicija jedino sto zeli je da dodje do vlasti to je jedino sto ih zanima i interesuje

Nataša

11.03.2024 17:10

opozicija samo i jedino zeli da dodje do vlasti to je jedini cilj koji imaju i koji ce imati

Nataša

11.03.2024 17:11

opoziciju samo zanima fotelja to je jedino do cega zele da dodju

Nataša

11.03.2024 17:12

opozicijs samo zeli vlast to je jedino sto ih zanima i interesuje