JELIĆ SE OGLASIO I DEMANTOVAO TVRDNJE: "Ovo nije istina"

Autor:

Vesti

22.01.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Jelić je demantovao tvdnje koje su iznete u javnost.

JELIĆ SE OGLASIO I DEMANTOVAO TVRDNJE: "Ovo nije istina"

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SPONoviSad

U tekstu "Stari maniri poznatog prevaranta Jelića: Kad god je pred hapšenjem napada vlast i pravi od sebe žrtvu" koji je objavljena na portalu Republika.rs 20.01.2024. godine  nalazi se, prema rečima Vladimira Jelića, niz nistitnitih, nepotpunih i netačnih informacija. 

Njegov demanti prenosimo u celosti:

- Tekst koj ste mogli da pročitate na ovom portalu a koji se iz najnižih političkih pobuda bavi izmišljotinama, konstrukcijama i izvrtanjem činjenica ima za cilj da nanese štetu Pokretu obnove Kraljevine Srbije i meni lično i predstavlja deo prljave kampanje - navodi Jelić.

- Krenimo redom. U tekstu se navodi  "Tužilaštvo je tada tražilo od policije da ispita delove izveštaja za koje se sumnja da u njima postoje elementi krivičnog dela."
U ovom tekstu prepunom neistina i zlonamernih tvrdnji propustili ste da kažete da je tužilaštvo dobilo materijal od policije i nakon obrade podataka odbacilo sve krivične prijave protiv mene kao neosnovane o čemu posedujem dokaze.

Takođe, propustili ste da kažete da se trenutno ne vodi nikakav postupak protiv mene, niti sam ikada krivično ili bilo kako osuđivan.

U delu teksta pod naslovom "Šteta od 400 miliona" apsolutno ništa nije tačno osim da sam bio kratko vreme, tri meseca, direktor Zavoda za izgradnju grada.

Niti je moj posao bio kako kažete da puštam neke menice, niti sam kriv što jedna od njih nije puštena. Vrlo dobro znate da je sud osudio za to delo pomoćnicu direktora koja je jedina bila vlasna za te aktivnosti, a mene čak sud ni tužilaštvo nije ni obuhvatilo u istrazi jer nije bilo osnova za to.

Tražim od vašeg portala da objavite ovaj demanti i da prestanete sa progonom političkih neistomišljenika po nalogu SNS i budete saučesnici u krivičnom delu prekrajanja izborne volje naroda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading