"BAJDEN JE POTPUNO DEMENTAN, A PUTIN JE UMRO TRI PUTA..." Nestorović oštro o svetskim liderima

Autor:

Vesti

13.01.2024

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u jednom podkastu, Branimir Nestorović se osvrnuo i na situaciju u svetu i prokomentarisao zdravstveno stanje svetskih lidera.

"BAJDEN JE POTPUNO DEMENTAN, A PUTIN JE UMRO TRI PUTA..." Nestorović oštro o svetskim liderima

Foto: Tanjug/Ap, ST/Nemanja Pančić

Gostujući u jednom podkastu, Branimir Nestorović se osvrnuo i na situaciju u svetu i prokomentarisao zdravstveno stanje svetskih lidera gde se konkretno osvrnuo na američkog predsednika Džoa Bajdena, kao i ruskog lidera Vladimira Putina

- Kakva je klinička slika svetskih lidera?

- Sem Bajdena koji je potpuno okej... On je sad u nekim poslednjim fazama, stvarno. Ono je potpuno tragično... Čovek više apsolutno ne funkcioniše. On ne može ni jedan kratak govor da održi da ne napravi nekih 5-6 strašnih grešaka. Ali opet imaš cenzuru koja to prikriva. Kad je ono zaspao na onoj konferenciji za štampu, onda su fakčekeri ustanovili da on nije spavao nego je držao zatvorene oči minut jer je pažljivo slušao šta se događa. Čovek nije pričao doduše, onaj sa druge strane nije pričao tako da ne znam šta je slušao. Znači čovek zaspi, dementan, potpuno dementan. A sa druge strane vidiš Putina koji je umro bar tri puta prošle godine. Doživeo moždani udar, srčani udar težak, pre dva meseca umro, ima multiplu sklerozu, ima rak...Ima dvojnika, ima i digitalnog dvojnika. Tako da Putin je umro međutim dosta živahno silazi niz stepenice aviona gde Bajden pada - Rekao je Branimir Nestorović o američkom lideru u jednom podkastu.

 

 

Očito je da je Nestorović bio ironičan u svojoj izjavi o ovim liderima i sve je pričao kroz smeh.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading