NEĆEMO PROTESTE 13. JANUARA JER JE 1804. BILO HLADNO KAD SU USTANICI KRENULI U PRVI SRPSKI USTANAK: Milivojević ne želi da licitira datum u emisiji

Autor:

Vesti

08.01.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjavio je da će građane blagovremeno obavestiti o datumu protesta.

NEĆEMO PROTESTE 13. JANUARA JER JE 1804. BILO HLADNO KAD SU USTANICI KRENULI U PRVI SRPSKI USTANAK: Milivojević ne želi da licitira datum u emisiji

Foto: YouTube/Printscreen

Srđan Milivojević i Nebojša Zelenović gostovali su na N1 gde su govorili o budućem protestu opozicije.

Iako su najavljivali protest 13. januara, Milivojević je danas saopštio da neće da licitira datum.

- Nismo precizirali da li će biti 13. Uvažavamo činjenice da imamo Srpsku novu godinu, uvažavamo da je prognoza vremena jako hladna. Uvažavamo činjenicu da je bilo jako hladno i 15. februara 1804. kada su ustanici ustali u Prvi srpski ustanak - rekao je Milivojević.

 

 

Naveo je da će građani biti blagovremeno obavešteni o datumu protesta.

Podsetimo, dvanaesti protest Đilasove opozicije okupljene oko koalicije "Srbija protiv nasilja" u Beogradu, a na kojim ponovo okupljeni predstavnici bivšeg režiam onemogućavaju kretanje građana Beograda i to pred Novu godinu, stigao je i do studenata koji su danas blokirali deo prestonice. 

Najavljen je protest, pošto su spojili nekoliko neradnih dana, praznovali, gostili se, obeležili praznike s porodicom, opozicionari su odlučili da nastave s protestima od 13. januara. Prema saznanjima nedeljnika Vreme, bliskog opoziciji, novi protest biće organizovan 13. januara.

Dakle, opet na ulicu na dan dočeka pravoslavne Nove godine. Kao da im nije bilo dovoljno što su maltretirali građane uoči Nove godine 31. decembra, sad spremaju ponovno maltretiranje gotovo dva miliona stanovnika Beograda. A njih najviše nekoliko hiljada...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (20)

Loading
Predrag

08.01.2024 15:16

Ipak može srletu da radi mozak i kad je napolju hladno.

Ika

08.01.2024 15:26

Naravno da neću ići na proteste, ne zbog hladnoće nego zbog nerealnih osoba, koje su nas pokrale, a sada su vođe protesta protiv napretka Srbije.

Ana

08.01.2024 15:28

Proteste organizuju protuve i neradnici koji ne vole nista sto je srpsko.

Ika

08.01.2024 15:30

Besramnici žele da zaustave napredak Srbije i da zaustave svojim glupim protestom zivot u gradu.