BULATOVIĆ RASKRINKAO JOŠ JEDNU OPOZICIONU FARSU: Koja je uloga Đilasa u Marinikinom štrajku glađu?

Autor: Novosti

Vesti

27.12.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Bulatović kritikuje Mariniku Tepić

BULATOVIĆ RASKRINKAO JOŠ JEDNU OPOZICIONU FARSU:  Koja je uloga Đilasa u Marinikinom štrajku glađu?

Foto: Tanjug

Kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović, odlučno je reagovao na najnovije poteze liderke opozicije, Marinike Tepić.

U svom saopštenju, Bulatović je istakao da je Tepićeva vinovnica zloupotrebe majskih tragedija, te da je podigla nivo opozicione tragikomedije na najviši nivo.

- Liderka opozicije, kako je nazivaju određeni strani mediji a prenose ovdašnji zavisni, ja bih dodao i vinovnica zloupotrebe majskih tragedija, Marinika Tepić, podigla je nivo opozicione tragikomedije na najviši nivo kada je obznanila da sa Mikijem Aleksićem stupa u štrajk glađu. I dok se Aleksić brže bolje povukao iz te farse, Marinika je odlučila da istraje u svojoj manipulaciji i obmanjivanju javnosti o tobožnjem časnom činu štrajka, zbog koga je Đilas čak i pustio par krokodilskih suzica. Nije mu prvi put da roni lažne suze, kao ni njoj da sprovodi cirkus, bacajući ljagu na minuli izborni proces koji je protekao potpuno regularno. To je uostalom aminovala i Marinikina opozicija, stavljajući potpis na baš svaki zapisnik sa biračkih mesta. Dakle, Marinika Tepić ostaće upamćena u mračnom delu političke istorije kao najveća prevrtljiva i manipulativna miljenica, koja uistinu, možda zaista i nije gladna hrane, ali je gladna medijske pažnje i televizijskih priloga - rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

 


**ŠTRAJK GLAĐU I MANIPULACIJA JAVNOŠĆU**



Oštro osuđujući poteze Marine Tepić, Bulatović je istakao da je ona istrajala u svojoj manipulaciji i obmanjivanju javnosti o tobožnjem časnom činu štrajka glađu sa Mikijem Aleksićem.

- I dok jedan po jedan opozicioni prvaci polako posustaju u svojoj kvazi žrtvi, Đilasova heroina iza zatvorenih vrata, čini se, vrlo dobro podnosi dane manipulacije i obmanjivanja. U čemu je tajna snage Marinike Tepić, osim naravno u činjenici da „štrajkuje“ iza zatvorenih vrata udobne poslaničke kancelarije? Da li u tome što se hrani nepodeljenom medijskom pažnjom koju dobija? Da li je greju svetla reflektora zavisnih i pristrasnih medija? Ili je krepi hrana koju joj, kako sve više tvrde ljudi iz okruženja, donosi zabrinuti Đilas? Svakako, vreme će pokazati koja je njegova uloga u ovoj opozicionoj ujdurmi, ali jedno je jasno – od svih sramnih uloga koje je Marinika do sada imala, u ovoj u kojoj izigrava žrtvu izmišljene nepravde je ipak briljirala - naglasio je Bulatović.
 

- Marinika Tepić je još jednom besčasno okaljala obraz Srbije, kao i nedavno, kada je po svaku cenu pokušala da se domogne mesta predsednice Anketnog odbora. Da se Marinika pita, roditelji ne bi imali tapiju da žale decu ubijenu u školi „Vladislav Ribnikar“ i selima Dubona i Malo Orašje, a građani ne bi imali tapiju na svoju slobodnu, zakonom zagarantovanu izbornu volju. Poznajući lično Mariniku Tepić, siguran sam da je zadovoljna svojim medijskim performansom koji sprovodi u dogovoru sa Draganom Đilasom, a koji je, ne smemo zaboraviti, bio jedan od najglasnijih zagovornika ideje da se predsedniku Vučiću uvedu sankcije. Obmana naroda, kontrola medija, glad za vlašću, mržnja prema predsedniku Vučiću i državi Srbiji i sponzorstvo Dragana Đilasa. To je tajna mešavina, pored hrane naravno, koja Mariniku Tepić čini nepobedivo istrajnom u pokušaju da se nasilno ponovo domogne vlasti - zaključio je Bulatović.
 

Dok se Aleksić povukao iz te situacije, Tepićeva je odlučila da istraje, što je izazvalo nezadovoljstvo kod političkih protivnika.



**KROKODILSKE SUZE I REGULARNOST IZBORNOG PROCESA**



Bulatović nije propustio da spomene i reakciju Dragana Đilasa na ovu situaciju, ističući da je on čak i pustio par krokodilskih suza, te da je Tepićeva bacila ljagu na minuli izborni proces koji je, prema njegovim rečima, protekao potpuno regularno.

Takođe, istakao je da je i Marinikina opozicija stala iza svakog zapisnika sa biračkih mesta, što dodatno potvrđuje regularnost izbornog procesa.


**KONTRAOPTUŽBE I OSUDA**



U svom saopštenju, Bulatović je jasno stavio do znanja da će Marinika Tepić ostati upamćena u mračnom delu političke istorije kao najveća prevrtljiva i manipulativna miljenica. On je istakao da, iako možda zaista nije gladna hrane, Tepićeva je gladna medijske pažnje i televizijskih priloga.

Kao odgovor na optužbe i kontraoptužbe koje su se mogle čuti u javnosti, saopštenje Dejana Bulatovića jasno pokazuje njegovo mišljenje o dešavanjima u političkoj areni, stvarajući dodatnu tenziju između političkih suparnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (26)

Loading
Darko

27.12.2023 18:46

Afera za aferom sve je otkriveno,Bulatović je otkrio Marinikino i Đilasovo pravo lice.

Marijana

27.12.2023 22:10

Marinika mi deluje po malo psiho

Nemanja

27.12.2023 22:11

Tragikomedija je dobila novi nivo sa onim Đilasovim suzama

Nevena

27.12.2023 22:13

Marinika očigledno gladna samo vlasti, nije gospodji do hrane 😅