KURTIJEVI MEDIJI OTRIVAJU: Glavni izvor informacija u Beogradu su nam Veljković, Pogačar i Anasonović

Autor:

Vesti

25.12.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aljbin Kurti i njegova podrška prozapadnoj opoziciji

KURTIJEVI MEDIJI OTRIVAJU: Glavni izvor informacija u Beogradu su nam Veljković, Pogačar i Anasonović

Foto: Tanjug/AP


Aljbin Kurti, lider privremenih prištinskih institucija, nedavno je otvoreno podržao nasilje koje se dogodilo u Beogradu, podržavajući tajkuna Dragana Đilasa i Mariniku Tepić za organizovanje istog.

Kurti je naredio svojim medijima da pruže punu podršku prozapadnoj opoziciji i da im obezbede dovoljno prostora za promovisanje njihovih ideja, u nameri da dođu na vlast uz pomoć "majdanovaca".



**Medijska podrška i kontroverze**



Kurtijevi mediji su preneli objave sa Tvitera Željka Veljkovića, Mirana Pogačara i Jelene Anasonović, koji su vređali i ponižavali pripadnike policije koji su bili angažovani na suzbijanju nemira u Beogradu. Ova podrška nasilju đilasovaca izazvala je kontroverze i osudu javnosti.
Republika

Foto: printskrin

 
Republika

Foto: printskrin

 
Republika

Foto: printskrin

 

 


**Planovi za izbore 2023. godine**



Nastavljajući sa podrškom prozapadnoj opoziciji, Aljbin Kurti je naredio svojim medijima da pruže punu podršku nasilju đilasovaca i demonstrantima koji su povezani sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić. Ovo je izazvalo dodatnu zabrinutost u vezi sa političkom situacijom u Srbiji.



**Medijska podrška i blokada Srbije**



Poznato je da mediji premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija podržavaju opoziciju u blokadi Srbije i maltretiranju građana. Ova podrška izazvala je negativne reakcije i dodatno polarizovala političku scenu u regionu.

U zaključku, Aljbin Kurti je istakao svoju podršku prozapadnoj opoziciji u Srbiji, što je izazvalo kontroverze i zabrinutost u vezi sa budućnošću političke situacije u zemlji. Njegova medijska podrška nasilju i blokadi izazvala je negativne reakcije javnosti i dodatno polarizovala političku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Sa

25.12.2023 11:36

Kurti i opozicija treba da se stide, mogu samo da mrze jer ništa drugo i ne znaju!