VLADIMIR PUTIN ČESTITAO ALEKSANDRU VUČIĆU PREDSTOJEĆE PRAZNIKE: "Odnosi između Rusije i Srbije razvijaju se u konstruktivnom duhu"

Autor:

Vesti

25.12.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije računa na nastavak dijaloga i produktivnog zajedičkog rada.

VLADIMIR PUTIN ČESTITAO ALEKSANDRU VUČIĆU PREDSTOJEĆE PRAZNIKE: "Odnosi između Rusije i Srbije razvijaju se u konstruktivnom duhu"

Foto: Tanjug/Ap

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina. U čestitki se kaže:

”Poštovani gospodine Predsedniče,

Srdačno Vam čestitam dolazeću Novu godinu i Božić.

Bez obzira na nelaku situaciju u svetu, odnosi između Rusije i Srbije, koji se temelje na viševekovnim tradicijama prijateljstva i duhovne bliskosti, razvijaju se u konstruktivnom duhu.

Računam na nastavak našeg dijaloga i produktivnog zajedničkog rada po aktuelnim pitanjima bilateralne, regionalne i međunarodne agende.

Želim Vama, Vašoj rodbini i najbližima dobro zdravlje, blagostanje i uspehe, a bratskom srpskom narodu mir i prosperitet.

S poštovanjem,
Vladimir Putin”
, navodi se u čestitki predsednika Putina.

U Predsedništvu je danas sastanak ruskog ambasadora Aleksandra Bocana Harčenka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da ćemo učiniti sve da sačuvamo bezbednost građana i našu Srbiju. Razmenili smo mišljenja i o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i aktuelnim geopolitičkim dešavanjima. Preneo sam ambasadoru želju da naša dva naroda dočekaju nastupajuće praznike i Novu godinu u miru i i blagostanju - poručio je Vučić na svom Instagram profilu nakon sastanka.

Sastanak je održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading