VUK JEREMIĆ PODNEO OSTAVKU NA MESTO PREDSEDNIKA STRANKE: Neće se ponovo kandidovati!

Autor:

Vesti

22.12.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić podneo ostavku na mesto lidera Narodne stranke

VUK JEREMIĆ PODNEO OSTAVKU NA MESTO PREDSEDNIKA STRANKE: Neće se ponovo kandidovati!

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Večeras je lider Narodne stranke Vuk Jeremić iznenadio javnost objavom da podnosi ostavku na funkciju predsednika stranke. Ovu odluku je saopštio članovima Predsedništva stranke, ističući da se više neće kandidovati za mesto lidera.



Razlozi ostavke



U svojoj objavi na društvenoj mreži Iks, Jeremić je istakao da je odluka o ostavci jedini odgovoran korak kojim se čuva dostojanstvo stranke. Naglasio je da je ovo neophodan preduslov da bi Narodna stranka mogla da se ponovo uzdigne, zadržavajući vernost svojoj izvornoj politici i principima.

 

 


Budućnost stranke



Vuk Jeremić je jasno poručio da se neće kandidovati za novog lidera Narodne stranke, ističući da će novo rukovodstvo imati njegovu bezrezervnu podršku. Naglasio je da će izbor novog lidera biti sproveden na Izbornoj skupštini stranke, a da će o učešću i eventualnim koalicijama na budućim izborima odlučivati Predsedništvo Narodne stranke, koje je od danas u tehničkom mandatu.

Ova neočekivana odluka Vuka Jeremića pokrenula je spekulacije o budućnosti Narodne stranke i njenom političkom kursu. Jeremić je tokom svoje političke karijere bio u centru pažnje javnosti, te će svaka promena u stranci koju je vodio privući značajnu pažnju političkih analitičara i javnosti. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija u Narodnoj stranci nakon ovog iznenadnog razvoja događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (36)

Loading
Ena

22.12.2023 21:15

Krajnje je vreme da se povuče iz politike. Biće mnogo bolje Srbiji bez njega.

Ena

22.12.2023 21:15

Krajnje je vreme da se povuče iz politike. Biće mnogo bolje Srbiji bez njega.

Mitarpavlovic

22.12.2023 21:21

Vuk Jeremić, uvideo je da nema podršku naroda.

Sanja

22.12.2023 21:49

Svi iz opozicije bi trebali da batale politiku i da se bave necim drugim ako umeju uopst nesto.