DIJANA HRKALOVIĆ OTKRILA ŠOKANTNE STVARI O DRAGANU ĐILASU: Tukao trudnu ženu, nije hteo da plati alimentaciju!

Autor:

Vesti

10.12.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović o političkim temama

DIJANA HRKALOVIĆ OTKRILA ŠOKANTNE STVARI O DRAGANU ĐILASU: Tukao trudnu ženu, nije hteo da plati alimentaciju!

Foto: printskrin

U emisiji "Hit Tvit" ove nedelje, bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović iznela je svoje stavove o političkim dešavanjima u zemlji.

Ona je istakla da je 4. april 2022. godine važan datum, te se osvrnula na izjave Ponoša u vezi sa uvođenjem sankcija Rusiji, ističući da se to nije ostvarilo.

Takođe, komentarisala je stavove Zavetnika i političara u vezi sa nemačkim sporazumom, naglašavajući promene u njihovim stavovima pre i posle izbora.


Hrkalović je istakla da je došla u emisiju kako bi objasnila zašto građani treba da se plaše Đilasa. Ona je optužila Đilasa za pokušaje kriminalizacije Vučića, ističući da je to jedina ideologija opozicije.

Takođe, iznela je tvrdnje o promociji nasilja i oružja od strane Đilasa, navodeći konkretne situacije i optužbe vezane za kriminalne aktivnosti pojedinih pojedinaca povezanih sa Đilasom.

- Đilas je rekao "i treba da se plašiš, da sam ja na tvom mestu, i ja bih se plašio". Došla sam večeras da objasnim zašto građani treba da se plaše Đilasa. Jedina njihova ideologija, i ono u čemu su principijalni jesu pokušaji kriminalizacije VUčića, a time prikrivaju svoj nedostatak ideologije, rezultata i neznananja. Prikrivaju svoj kriminal nasiljem - rekla je Hrkalović.

Ova fotografija nastala je pre "Ribnikara", gde Đilas promoviše nasilje i oružje.

- A onda se posle tragedije bori protiv toga... Javne su fotografije. Ovo je promocija nasilja o oružja. Pre Ribnikara... Idemo dalje... Ovo je Đilas, sa uhapšenim kriminalcem za korupciju - dodala je ona.

Ovo je opet Đilas, sa uhapšenim Milanom Dabovićem, za 2,4 kilograma kokaina, a on je brat njegove tadašnje devojke Ane Dabović, nastavljala je Hrkalović.

- Ovih pet je samo deo spiska od 59 prijatelja, uhapšenih, Marinikinih i Đilasovih - rekla je Hrkalović, pa nastavila.

- Bus plus, namešten tender, Inex, podzemni kontejneri, namešten tender... Pionirski grad... On ništa nije potpisivao, samo je podmetao ljude, kao žrtvenu jagnjad - dodala je ona.


Bivša sekretarka MUP-a je takođe govorila o navodnom nameštanju tendera, preprodaji sekundi Javnog servisa, preplaćenom mostu na Adi i finansijskim malverzacijama koje pripisuje Đilasu. Takođe, istakla je da je Đilas, prema njenim tvrdnjama, nasilan i da je zlostavljao svoju suprugu.

- Njegova žena je rekla da je to bio duži vremenski period maltretiranja. On nije hteo da plati alimentaciju, a milijarder je. Tukao je trudnu, i tukao je tasta - rekla je ona.


Hrkalović je u emisiji iznela niz tvrdnji i optužbi, prateći političke teme i fokusirajući se na Đilasa i njegove navodne postupke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (74)

Loading
Marko

10.12.2023 22:21

Kroz prošlost smo imali prilike da se uverimo da je Đilas veoma nasilan i da voli da preti onima koji ne rade kako on hoće. Ko zna šta bi radio da se vrati na vlast, kakav bi tek onda bio.

Sara

10.12.2023 22:22

Obican nasilnik, sta on promovise Srbija protiv nasilja, kakav paradoks

Čiča

10.12.2023 22:23

Djilas protiv nasilja! Kako vas ljudi samo opozicija cini glupima? Uvidite to vec jednom. Opozicija treba da postoji, ali zdrava, a ovo je bolestina!

Marko

10.12.2023 22:23

Jedini nasilnik u svemu ovome je Djilas. Čovek tukao sopstvenu ženu. Pa to ne bi trebalo iz zatvora da izadje.