JAGODINA DOBIJA MAGNETNU REZONANCU I MAMOGRAF! Vučić najavio obnovu Opšte bolnice: Uložićemo 48 miliona evra!

Autor:

Vesti

10.12.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić u Jagodini najavio nova velika ulaganja u zdravstvo.

JAGODINA DOBIJA MAGNETNU REZONANCU I MAMOGRAF! Vučić najavio obnovu Opšte bolnice: Uložićemo 48 miliona evra!

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u poseti gradu Jagodini gde lista ''Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'' održava predizborni skup. Na ovom skupu se građanima obratio i predsednik Vučić.

On je istakao da će od marta meseca sledeće godine, građani Jagodine dobiti magnetnu rezonancu, mamograf i obnovljenu bolnicu.

- Danas i juče sam ceo dan u Nišu. Danas smo otvorili interkonektor, nastavljamo da radimo na infrastrukturi. Za vas u Pomoravskom okrugu je važno pruga Beograd - Niš, što je sigurnost za dolazak investitora - rekao je predsednik i dodao:

- Kao što je profesorka rekla, gradili smo mnoge bolnice, ali u Jagodini nismo. Do marta ćete dobiti magnetnu rezonancu i mamograf. Obnovićemo ovde Opštu bolnicu, uložićemo 48 miliona evra.
 

Podsetimo, predsednik je danas u Nišu otvorio gasni inetrkonektor Srbija - Bugarska, a zatim je prisustvovao prikazu opreme i sposobnosti jedinica Vojske Srbije - protivdronskih PVO sistema, bespilotnih i upravljanih vazduhoplovnih i zemaljskih borbenih platformi, kao i sposobnosti padobranskih i specijalnih jedinica.

Završetkom radova na gasovodu do Bugarske omogućiće se sigurnije i stabilnije snabdevanje Srbije gasom iz različitih izvora, posebno iz Azerbejdžana.

Izgradnja novog gasovoda u dužini od 109 kilometara od Niša do Dimitrovgrada trajala je 12 meseci. Ukupna dužina dvosmernog gasovoda Srbija-Bugarska je 170 kilometara, od Novog Iskara, u blizini Sofije, do Niša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (46)

Loading
Tanja

10.12.2023 17:53

Savremena medicinska oprema stiže i u Jagodinu. Bravo!

Mitarpavlovic

10.12.2023 17:54

Magnetna rezonanca je veoma bitna za sve građane Srbije.

Nebojša

10.12.2023 17:54

Sve će u Srbiji biti izgrađeno i renovirano, ja verujem u predsednika i SNS.

Ana

10.12.2023 17:55

Zdravlje je na prvom mestu.