Aleksandar Vučić izrazio je saučešće povodom stravične nesreće u rudniku Kostenko u Kazahstanu!

Autor:

Vesti

28.10.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš predsednik, Aleksandar Vučić, nije ostao ravnodušan na vest o užasnoj tragediji koja se dogodila u rudniku Kostenko u Kazahstanu.

Aleksandar Vučić izrazio je saučešće povodom stravične nesreće u rudniku Kostenko u Kazahstanu!

Foto: Pink


Nesreća je odnela veliki broj života, a Srbija deli bol sa građanima Kazahstana u ovom teškom trenutku. Predsednik Vučić se oglasio na svom Instagram nalogu, izražavajući duboko saučešće porodicama poginulih i predsedniku Tokajevu. Takođe, on je poželeo brz oporavak povređenima.

Nesreća koja se dogodila u rudniku Kostenko potresla je svet. Ovaj rudnik je jedan od najvažnijih izvora ekonomske stabilnosti Kazahstana, ali je sada mesto tragedije i tuge. Detalji o samoj nesreći su još uvek nepoznati, ali znamo da je veliki broj ljudi izgubio život. Ova stravična vest je odjeknula širom sveta, a reakcije stižu sa svih strana.

Srbija se pridružuje ostalim zemljama u izražavanju saučešća. Predsednik Vučić je na svom Instagram nalogu poslao snažnu poruku podrške i solidarnosti. Njegove reči su iskren izraz saosećanja sa žrtvama i njihovim porodicama. Nema sumnje da je ova tragedija pogodila ne samo Kazahstan, već i ceo svet.

 

 


U trenucima kao što je ovaj, solidarnost među zemljama postaje izuzetno važna. Nesreće poput ove nas podsećaju na važnost saradnje i podrške među narodima. Srbija je uvek spremna da pruži pomoć i podršku u teškim trenucima. Ovom prilikom, naš predsednik je još jednom pokazao svoju empatiju i saosećanje.

Nadamo se da će se povređeni brzo oporaviti, a porodice poginulih pronaći snagu da se izbore sa ovom neopisivom tugom. Ujedinjeni u žalosti, verujemo da će Kazahstan iz ovog teškog perioda izaći snažniji i ujedinjeniji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (77)

Loading
ja

28.10.2023 13:51

Rudari se bave jako teškim i rizičnim poslom. Iskreno saučešće

Jovan

28.10.2023 13:54

Ovo je velika tragedija za naše Kazahstanske prijatelje. Srbija saučestvuje u njihovom bolu.

Goran

28.10.2023 13:54

Tako je, jadni ljudi, ušasno! Saučešće porodicama!

Cedomir

28.10.2023 13:55

Tragedije su nažalost neizostavan deo naših života. Iskreno saučešće porodicama stradalih,povređenim rudarima želim što brži oporavak.