SRPSKA NAPREDNA STRANKA SLAVI KRSNU SLAVU: Svečano kod naprednjaka na dan Svete Petke, stigao i Vučić (FOTO)

Autor:

Vesti

27.10.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin slave je predsednik stranke i ministar odbrane Miloš Vučević.

SRPSKA NAPREDNA STRANKA SLAVI KRSNU SLAVU: Svečano kod naprednjaka na dan Svete Petke, stigao i Vučić (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

U sedištu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu danas se obeležava stranačka slava Sveta Petka, a prisustvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vucic.

Stranačke kolege i goste dočekao je domaćin slave Miloš Vucević, predsednik SNS.

Zajedno sa sveštenicima i partijskim funkcionerima prelomio je slavski kolač.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Čestitam krsnu slavu svim građanima koji je slave. Ponosan što smo se okupili oko slavske trpeze da se pripremimo za ono što nas čeka. Mnogo smo uradili za 15 godina. Imamo još da radimo. Naša snaga su naši ljudi. Pred nama su teški dani. Mnogo je pritisaka na našu državu, ali na SNS, kao najvećoj stranci, je da sačuva šta je urađeno. Pozivam da 17. decembra uradimo sve da budućnost pobedi. I pored svih izazova Srbija ne sme da stane. U pobede za život, otadžbinu, našu decu, unuke. I neka nam Sveta Petka pomogne, a narod će 17. decembra odlučiti - rekao je Vučević okupljenima. 

Obeležavanju slave prisustvovali i funkcioneri stranke - Darko Glišić, predsednik IO SNS Ana Brnabić, premijeka, Zoran Đordjević, direktor Pošte, ministari Siniša Mali, Goran Vesić, Irena Vujović, Maja Popović, Darija Kisić Tepavčević, Nikola Selaković, ambasador Srbije u SAD Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, generalni sekretar Vlade Novak Nedić, Aleksandar Šapić, Lav Pajkić, Vladimir Božović, Vladimir Marinković...

Među gostima bio je i Anđelko Vučić, otac predsednika Srbije, potom šef SPS Ivica Dačić i predsednik PUPS Milan Krkobabić. 

Slavlje su upriličili i Zoran Drobnjak, direktor Puteva Srbije, proslavljeni kosarkaš Željko Rebrača, pevači Dragica Radosavljević Cakana, Haris Džinović, Đorđe David, Rastko Janković i Marija Veljković...

Bogata trpeza priređena je ovom prilikom, a na stolovima su raznovrsna jela, slatka i slana. Tu je naravno i slavski kolač, slavska sveća i ikona Svete Petke.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (63)

Loading
Strahinja

27.10.2023 12:20

Srecna slava i jos dugo godina da slavite ovaj dan

sasa

27.10.2023 12:23

Nek je srecna slava svima koje slave da sa porodicom i svojim porodicima da je provedu u miru i blagostanju

Strahinja

27.10.2023 12:23

Puno uspeha u nastavku politickih karijera,srecna slava

Strahinja

27.10.2023 12:25

Svim clanovima SNS porodice srecan danasnji dan