MARIJANU SRCE RADI SAMO DESET ODSTO, A KURTIJEVI SPECIJACI GA KINJILI PRED ROĐENOM DECOM! Supruga Milica očajna: Tražili su oružje!

Autor:

Vesti

12.10.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica priča o hapšenju i pretresu koji su izvršeni u njihovoj kući u prisustvu petoro male dece, uzrasta od deset, osam, sedam, pet i godinu dana.

MARIJANU SRCE RADI SAMO DESET ODSTO, A KURTIJEVI SPECIJACI GA KINJILI PRED ROĐENOM DECOM! Supruga Milica očajna: Tražili su oružje!

Foto: Tanjug/AP

Milica (28), supruga Marjana Miletića (33), izražava duboku zabrinutost zbog zdravstvenog stanja svog supruga, koji je srčani bolesnik sa radom srca od svega deset do dvanaest posto.

Marjan je uhapšen na putu između Leposavića i Mitrovice na Kosovu zbog objave na Facebooku, a sada se nalazi u policijskom pritvoru. Marjanu je bilo potrebno da ode na obavezan lekarski pregled u Beogradu, a briga za njegovo zdravlje dodatno zabrinjava njegovu suprugu.

- U kući nam je bilo petoro dece od deset, osam, sedam, pet i godinu dana. Iako su mi rekli da sklonim decu, da ne prisustvuju pretresu, ja ih nisma imala gde. Njih četvorivca su izvršili pretres ali ništa nisu pronašli, a pogotovu ne oružje. Zato mi nije jasno zašto su moga supruga odveli u policiju - priča Milica zabrinuto dok objašnjava da je njen suprug iako bolestan hranitelj porodice i da živi od socijalne pomoći.

Milica priča o hapšenju i pretresu koji su izvršeni u njihovoj kući u prisustvu petoro male dece, uzrasta od deset, osam, sedam, pet i godinu dana. Iako joj je rečeno da skloni decu tokom pretresa, nije imala gde da ih smesti. Pretres su izvršili iako nisu pronašli ništa, a posebno ne oružje.

Njena zabrinutost se ogleda i u činjenici da Marjan, uprkos teškom zdravstvenom stanju, igra ključnu ulogu u izdržavanju porodice i živi od socijalne pomoći. Marjan Miletić se trenutno nalazi u policijskom zadržavanju od 48 sati i suočava se sa optužbama za posedovanje oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading