VUČEVIĆ NAJAVIO BRZO ZAKAZIVANJE SEDNICE GO SNS: Na proslavi 15 godina stranke ulazimo u izbornu kampanju

Autor:

Vesti

11.10.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar u gostovanju govorio o predstojećim izborima.

VUČEVIĆ NAJAVIO BRZO ZAKAZIVANJE SEDNICE GO SNS: Na proslavi 15 godina stranke ulazimo u izbornu kampanju

Foto: Tanjug Jadranka Ilic

Ministar odbrane i potrepdsednik Vlade Srbije Miloš Vučević gostovao je u emisiji "Fokus", na B92, gde je govorio o predstojećim izborima i političkoj kampanji.

 - Što bi naši stari rekli "Bog otac sveti zna šta oni hoće". Oni na dnevnom nivou menjaju ultimatume, zahteve. Marinika Tepić ima fenomenalnu izjavu da se izbori kradu pre izbora. Znači neko krade već izbore. Istina je sledeća - tražili su izbore dobiće izbore. SNS je smatrao da treba da budu izbori na svim nivoima, ali poslušali smo predlog predsednika da ne budu svuda izbori istrovremeno.

Imaćete izbore za Grad Beograd, pokrajinu, parlamentarne i za još manje od 70 lokalnih samouprava, a na proleće sledeće godine još 100 lokalnih samouprava.

Sada ni to ne valja. Očekujem da izbore imamo do kraja godine, a onda ćemo imati i na proleće. Vrlo brzo ću zakazati sednicu Glavnog odbora SNS i da idemo u pripremu aktivnosti koje nas čekaju. Čeka nas proslava 15 godina stranke SNS, 21. oktobra i ulazimo u izbornu kampanju - naveo je ministar Miloš Vučević, prenosi Dnevnik.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (83)

Loading
Milica

11.10.2023 19:37

Smatram da je Sns jedina snaga koja može da vodi Srbiju.

Janko

11.10.2023 19:41

Opoziciji nikad ništa ne odgovara što je dokaz da oni nisu dobri za vođenje države i da bi Srbiju ponovo odveli u propast.

Kristina

11.10.2023 19:42

Predsednik Vučić će opet pobediti

Iv

11.10.2023 19:44

Birači su soremni da ponovo izađu na izbore i još jednom pokažu koju političku grupaciju podržavaju i da se tako ućutka opozicija za sva vremena!