KOME TO SMETA SRPSKA ZASTAVA? SNS se oglasio povodom uništavanja državnih obeležja na objektu u Senti

Autor:

Vesti

06.10.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaju da osuđuju svaki vid nasilništva.

KOME TO SMETA SRPSKA ZASTAVA? SNS se oglasio povodom uništavanja državnih obeležja na objektu u Senti

Foto: nsuzivo.rs

Povodom sramnog čina uništavanja državnih obeležja ispred objekta u kojem se nalaze prostorije Opštinskog odbora Srpske napedne stranke u Senti, SNS se oglasio zvaničnim saopštenjem.

"Povodom nemilog događaja, sramnog uništavanja jednog od najvažnijih državnih simbola-srpske zastave, na objektu u kojem se nalaze prostorije Opštinskog odbora Srpske napedne stranke u Senti, oštro osuđujemo ovakve nasilničke pohode skrnavljenja i uništavanja državnih obeležja, ali i sve druge oblike nasilništva bilo kojim povodom i u bilo koje svrhe.

Uzevši u obzir da je u protekle dve nedelje ovaj huliganski čin realizovan više puta, na više različitih lokacija, uključujući i privatne posede, neminovno se nameće pitanje kojim to državljanima Srbije smeta srpska zastava?

Stojimo iza stava da ne postoji motiv kojim bi se opravdala ovakva vrsta vandalizma, kao i da svaki oblik nasilništva treba da bude sankcionisan u skladu sa zakonom", istaknuto je u saopštenju Srpske napredne stranke, prenosi nsuzivo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading