DNO DNA! Hrvati dostigli novi stepen ludila - OPTUŽUJU SRBE ZA GENOCID U DRUGOM SVETSKOM RATU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.09.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da uvek može gore i niže, svaki dan nas uvere komšije iz Hrvatske koji sada negiraju zločine i genocid na srpskim narodom u Drugom svetskom ratu.

DNO DNA! Hrvati dostigli novi stepen ludila - OPTUŽUJU SRBE ZA GENOCID U DRUGOM SVETSKOM RATU! (VIDEO)

Foto: pixabay.com, Printscreen/www.tiktok.com/borislavantonijevic

Naime, u Zagrebu je predstavljeno treće izdanje knjiga istoričara Stijepana Loze "Homogena Srbija 1941.", a u kojoj se negira genocid nad Srbima i optužuje naš narod za genocid nad Hrvatima.

- Ova knjiga neoborivo dokazuje da su Srbi formirali ideologiju genocida nad Hrvatima, te da su ga u znatnoj meri tokom Drugog svetskog rata i sproveli, a problem je u tome što su nastavili d aga provode nakon Drugog svetskog rata, dok su istovremeno klevetali Hrvate zbog zločina koje nikada nisu počinili i to u dimenzijama koje su, mogu reći, patološke - skandalozna je izjava kvazi-istoričar.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jova

21.09.2023 11:39

Oni misle da su svi ludi ali istorija se nemože izbrisati. Hrvati su za vreme rata bili sa fašistima. A narodna kaže sa kim si takav si.