VUČIĆ ČESTITAO GRAĐANIMA SRBIJE DAN SRPSKOG JEDINSTVA: Moramo da slavimo svoju crveno, plavo, belu trobojku i naše pretke! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.09.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je građanima Srbije sutrašnji praznik Dan srpskog jedinstva.

VUČIĆ ČESTITAO GRAĐANIMA SRBIJE DAN SRPSKOG JEDINSTVA: Moramo da slavimo svoju crveno, plavo, belu trobojku i naše pretke! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Nije bio lak dan u Briselu. U teškim i gotovo nemogućim uslovima neuspešan satanak. Sada smo došli u Budimpeštu na nekoliko sati. Čekaju me razgovori bugarskim premijerom, mađarskom predsednicom, i razume se mađarskim premijerom. Večeras, kasno, se vraćam u Beograd.

Hoću da svim građanima Srbije čestitam praznik. Mi sutra slavimo Dan srpskog jedinstva. Moramo da slavimo svoju zastavu, svoju crveno, plavo, belu trobojku. Moramo da slavimo naše pretke koji su nam ostavili našu otadžbinu da bismo umeli da cenimo budućnost naših potomaka zbog kojih sve radimo. Sve ono što smo prethodno uradili je samo prvo poluvreme, pred nama je drugo poluvreme velikih ekonomskih pobeda, nadam se ogromnog napretka a to možemo samo zajedno, ujedinjeni. Živela Srbija i naš narod! – poručio je Vučić.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Ena

14.09.2023 19:09

Najvažnije za srbe je da budu jedinstveni, a onda smo najjači.

Kristina

14.09.2023 20:00

Živela Srbija.

Marijana

14.09.2023 20:25

Živela Srbija i živeo Srpski narod!

Tanja

14.09.2023 20:25

Srbi su najjači samo kada se ujedine. To se vidi kroz našu istoriju.