ĐURĐEV: Što je bogatija, Srbija je i solidarnija! Kurti odavno igra sa žutim kartonom, sledi mu isključenje!

Autor:

Vesti

13.09.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev pozdravio je najavljene mere pomoći našim najstarijim sugrađanima koje su, kako kaže, nastavak odlučne socijalne politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ĐURĐEV: Što je bogatija, Srbija je i solidarnija! Kurti odavno igra sa žutim kartonom, sledi mu isključenje!

Foto: Srpska liga

Aleksandar Đurđev

- Penzoneri su bili apsolutni heroji mera fiskalne konsolidacije, bili su tu za svoju državu kada je bila na ivici bankrota, zato je Srbija sada tu za njih u vreme spoljnim faktorima izazvane inflacije. Zato 20.000 dinara koje će svaki od njih dobiti od 25. novembra do 5. decembra nisu samo pomoć, to je priznanje njihovom patriotizmu i građanskim vrlinama koje uvek nesebično iskazuju - tvrdi predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je pozdravio i druge najavljene mere pomoći našim najstarijim sugrađanima koje su, kako kaže, nastavak odlučne socijalne politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- U ime Srpske lige mogu da kažem jedno veliko da boljim cenama za 20% proizvoda u prodavnicama, da novom povećanju penzija od 5,5%, da socijalnoj garantovanoj penziji od minimum 100 evra, da penzionerskim karticama, jer što smo bogatiji kao država i društvo, to smo i solidarniji i humaniji - ističe Đurđev.

Predsednik Srpske lige osvrnuo se i na aktuelna dešavanja na Kosovu i Metohiji.

- Uprkos svima i svemu, predsednik Vučić ostaje posvećen dijalogu, ostaje čuvar mira i stabilnosti na celokupnom Zapadnom Balkanu, jer je čovek od reči i dela. Nasuprot njega je terorista i džihadista Aljbin Kurti u čijem rečniku ne postoje ni pregovori ni razgovori ni mir, već samo mač, progon i srbofobija. Uzalud se nada da će biti novi Zelenski, a tzv. Kosovo nova Ukrajina, tu utakmicu je odavno izgubio, a smeši mu se crveni karton krene li na Srbe na severu. Vučić i Srbija su voda koja gasi albanski požar koji preti da proguta Balkan i Evropu, zato naš predsednik zaslužuje Nobelovu nagradu za mir, a Srbija bolji tretman te iste Evrope koju je spasavala više puta kroz istoriju - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading